ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vit sangria och snittar

/

Reklam för Dryckestipset.se 

Hej hej

Har ni planerat något gott inför helgen? Morsdag och allt. Och vet ni vad jag önskat mig som present? En lagad middag med hela kittet! Så jag ska luta mig tillbaka med en serverad drink i handen och fötterna högt, kika på lite serier eller njuta av solen medan resten av familjen planerat en 3-rätters, dukar och lagar den. Kan inte tänka mig något lyxigare!!?

Tänkte tipsa er om veckans vin vi testat, Echo Falls White Peach & Mango, som är ett fruktvin! Detta dricker man som det är (gärna med is i) eller gör någon god drink på. Går utmärkt att frysa in som en isglass också!

Echo Falls White Peach & Mango är ett smaksatt vin med smak av mogen persika, mango och tropiska inslag. Frisk och fruktigt. Smaken påminner om isglassar som piggelin och twister i vinformat. 

ART NR 79084 | Echo Falls White Peach & Mango | Box 1500 ml | ALK 8,5 % | 99 KR

Vinet levereras i en praktisk 1500 ml box. Något för picknicken kanske? Echo Falls White Peach & Mango finns redan i sortimentet på vissa Systembolag annars beställer ni det enkelt HÄR.

Drinktips: gör en sangria! Fyll ett glas med is och frukt och häll på 2/3 Echo Falls White Peach & Mango och 1/3 mousserande vin. Klart!

På tal om det så tänkte jag tipsa er om några enkla men försvinnande goda tilltugg som jag lagat sen urminnes tider. (Vågar man hoppas på tilltugg till den där morsdagsfördrinken förresten? Vi får väl se, spännande värre :)). Jag har alltid en massa ostar i kylen men tillslut är det ju bara småbitar kvar som sjunger på sista versen och inte ser så kul ut att lägga fram och vad gör man då? Jo man lägger dem i en matberedare med en liiiten skvätt vitt vin och mixar till en ostcreme som man sedan brer på små bitar av rostbröd (som man gärna brer med smör först).

In i ugnen 225 C ca 5-8 min tills osten smält och bröden blivit gyllene.

Lägg upp på ett fat och ringla lite honung över eller klicka på lite fikonmarmelad. Servera genast.

Försvinnande goda!

KRAM

18
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00