ANNONS
Integritet på Tailsweep

Soooooolen, den efterlängtade

/

Reklam för Nordicfeel, innehåller annonslänkar

Hej hej

Freeeedag och ä n t l i g e n kom solen. Vaknade upp till klarblå himmel och studsade upp glad som en speleman! Nystädat hem dessutom då vi har städhjälp varannan torsdag, pricken över i:et! Passade på att sitta på ett café och jobba under tiden igår, så mysigt och produktivt att komma hemifrån! Ska bli bättre på det i höst när livet kan bli lite mer normalt.

På kvällen hade vi datenight som så ofta på torsdagar och åt räkor framför tv:n, kan ju int emissa Robinson! Finalvecka denna vecka, spännande värre. Och sen plöjer vi Manifest varje kväll, såå spännande! (HBO).

En god sås till skaldjur blandar ni till på ca 1 dl creme fraiche + 1/2 dl majonnäs + 1-2 msk mango chutney + 1 tsk chilisås och lite cayennepeppar!

Haft ett teamsmöte på morgonen med influencerkollegorna här i Örebro och Almi Mälardalen. Efter sommaren hoppas vi på fysiska träffar igen! Framtiden ser ju mycket ljusare ut plötsligt, både planen för lättare restriktioner och vädret gör sitt. Är sååå glad i dag. Och inte minst för att jag ska bli bortskämd med den där morsdagsmiddagen i kväll 🙂

Ska flytta ut i solen med datorn strax. Redo med spf i ansiktet. EVY är de absolut bästa!!

Köpt dem flera säsonger och det är dessa nästan alla av er rekommenderar när jag bett om tips så jag fortsätter med dem. Så smidiga att smörja in med sin mousse-konsistens och håller såå bra. BÄSTA helt enkelt!! Kladdar inte, går snabbt in i huden och väldigt vattentåliga.

Finns i alla möjliga varianter HÄR och till kampanjpris just nu så passa på!! Jag beställde dessa:

Ut i solen med er och njut! Men var rädda om er! <3

KRAM

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00