ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

30 % endast i dag på morsdag <3

/

Reklam för Cellbes, innehåller annonslänkar

Heeeej mina fina!

Hoppas ni n j u t e r av sommarvärmen som äntligen kom! Här har det varit full rulle och full fokus på morsdag och sol och lata dagar och god mat i helgen så datorn har fått vila lite men nu såg jag att Cellbes ger 30 % rabatt HÄR, och det gäller endast i dag på morsdag så jag tänkte jag skulle kika in som hastigast och tipsa er innan tiden runnit ut.

Beställde nämligen två så himla härliga klänningar där tidigare i våras som äntligen fått luftas ut garderoben och inte minst en så himla mysig solljusladdad lampa (går att ladda på el också) som jag hittade HÄR. Perfekt på altanen när det skymmer. Ni ser bättre bilder HÄR 🙂 Sååå nöjd med den!!

Den tunna mjuuuka sköna stretchiga skjortklänningen hittar ni HÄR. (SÅ skönt plagg!!) Jag har S på min.

Och den andra sköna stretchiga sommarklänningen HÄR (jag har 36/38 men den är ganska liten i strl). Bär den med nedhasade axlar off shoulder eller uppepå axlarna, smaksak.

Och sen beställde jag DENNA mjukisjacka/tröja, perfekt att ha om sommarkvällarna eller de där inte lika varma dagarna i sommar. (I dag har vi dock haft 24 grader här i skuggan, chuuuur härligt??)

HÄR hittar ni kampanjen, kod 2130 ger 30 % rabatt på allt! men obs gäller bara i dag.

Nu väntar efterlängtad Robinson-final här, spännande värre.

Önskar er en riktigt härlig kväll!

KRAMAR!

0

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00