ANNONS
Integritet på Tailsweep

Brun – utan att pressa i solen

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej

Jag älskar ju solen som ni vet. Men trivs bäst i skuggan 😉 Älskar dock att sola också men gör det med måtta numera och ser till att få min färg med BUS. En av de vanligaste frågor jag får: Vaaaaad använder du får Brun-utan-sol??? Jag använder Tancan.

Jag har DENNA på kroppen (smörj in ordentligt med hjälp av en sån HÄR så det blir jämnt och utan skarvar) och ansiktet sprayar jag med DENNA (favvon av dem och finns alltid i mitt badrumsskåp!) Ibland kör jag sprayen på hela mig eller bara ansikte/dekolletage/händer/fötter när jag snabbt vill ha färg (det blir färg på en gång).

Köpte lite andra varianter också från samma märke sist som jag ska testa. Rabatt på samtliga HÄR just nu så passa på!

Sen har jag hört mycket gott om DENNA serie på sistone. Var och varannan ”influenser” verkar använda dem. Nån av er som testat och kan tycka till?

KRAM på er!

24
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00