ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Morsdagsmiddag

/

Hej hej

Önskade mig en 3-rätters surprisemiddag av familjen i morsdagspresent och fick den myyyysigaste middagen. Så himla fint och g o t t de fixat. Riktigt imponerad <3 . Jag fick en god drink i handen och lite plock och blev förvisad till mitt rum medan de pysslade och donade i köket och sedan kom jag ner till dukat bord med en underbar bukett och en meny heeeelt i min smak.

Löjromstoast till förrätt, plankstek till huvudrätt och efterrätt ”a la lyxkryssare”. Fick klura lite på den sista men plötsligt fick jag mina aningar 😉

Mina fina <3 (Sebbes tröja HÄR, shorts (syns knappt men skitsnygga) HÄR och Olivias söta klänning HÄR. Den vill man ju ha själv! Finns i strl 32-50)

Min klänning HÄR, ljuvligt blå omlottklänning!

Och en klockren dessert 🙂

Sen spelade vi Flip-Uno och såg Friends the reunion på HBO. Nån som sett? Vad tyckte ni?

KRAM

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00