ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sommaren är NU

/

Heeeej på er!

Fick just en notis att min skärmtid minskade med 81 % mot förra veckan!! Haha säger lite om vädret kanske. Men sommaren är ju nu, inte när man har semester och är ledig utan N U. Det blir en himla kort sommar annars om man bara njuter av semesterdagarna, det är ljusa långa kvällar med energi och härliga helger och allt där emellan utöver semestern (om man ens har någon sådan). Så här har njutits massor, även av vardagarna. Förra veckan cyklade vi bort till hamnkrogen. Det ligger tvärs över naturreservatet bredvid oss så en mysig och lagom kort cykeltur dit i grönskande sommarnatur!

Lyckades boka det sista lediga bordet tror jag och fick en soffa i solen.

Dessvärre glömdes vår order bort så det tog över en timma att få maten, barnen var hyfsat energilösa vid det laget.. 😉 Tur vi hade en soffa.

Till förplock tog vi in lite mozzarellasticks, chilicheese och pommes. Och sen tog barnen pannkakor och jag en låda räkor och Micke en god torsk. Vädret var underbart och vi som inte bor vid något hav älskar ju när man får lite ”havsutsikt”. Jag kallar minsta vattendrag för hav här och Micke bara skakar på huvudet. Men det är ju sååå mysigt att sitta vid vatten! (Ett av mina måsten när vi letade lägenhet utomlands var att ha nära till havet! Inte bilavstånd utan krypavstånd :))

En aperol fick avrunda en mysig kväll innan vi cyklade hemåt.

Ser fram emot en lång och härlig sommar fylld av tid med familjen och snart med alla vänner och alla som man saknat det senaste året!!

KRAM

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00