ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Sommarens finaste bikini?

/
IMG_7551

Hej hej

Sommarloooooooooov. Väntar hem mina småttingar som slutar kring lunch. Inget skolavslutningsfirande på plats i år heller men vi firar lite utomhus här hemma med släkten som kommer på fika och i kväll går vi ut och äter på restaurang med grannarna. Sen väntar en lång och häääärlig sommar med sena kvällar och sovmornar. Det är det barnen ser fram emot mest tror jag haha. Själv ser jag mest fram emot vår månad i Torrevieja men först väntar en månad på hemmaplan som ska njutas av till fullo.

Påbörjade ju att testa badplatser i Örebro med omnejd förra sommaren men sen blev det så himla mycket folk som trängdes så vi hann inte med så många. Skrev om några i kategorin ”badplatser” HÄR men har några kvar att fylla på med så det ska jag göra snarast. Och prova fler i år! Vet ni några mysiga bad i närheten så tipsa gärna.

IMG_7578

Hittade en SÅÅÅÅ snygg bikini som riktigt ropade mitt namn. HÄR finns överdelen och HÄR nederdelen, finns i två olika mönster. Sålde slut på ett kick när jag köpte den i våras men nu har de fyllt på i alla storlekar och dessutom sänkt den till halva priset så SKYNDA FYNDA säger jag bara!!!!!

IMG_7505
IMG_7506

Strandtunikan har ni ju sett några ggr vid detta laget, det är DENN. (fylls på i storlekar lite då och då). Köpte den faktiskt i svart nu också,  (HÄR), har använt den rosa så himla mycket.

IMG_7497
IMG_7504

Ett annat måste i min strandväska är en solskärm. HÄR finns denna billiga och stilrena.

IMG_7624

Och är ni kanske några fler som har en Louis Vuitton Neverfull? Eller liknande stor tote bag? Den är ju en ”öppen väska” utan fack och grejer men vill man ha lite mer ordning i väskan och hitta sina saker lite lättare så finns det grymma insatser att köpa HÄR i olika storlekar och färger. Jag har den stora och den passar perfekt i måtten. Nu på 50 % rea och kostar nästan ingenting. KAP!

IMG_7500
IMG_7498
IMG_7499

Nu ska jag ta och svänga i hop en tårta och bulla upp med kakorna jag bakat. Nedräkning till sommarlov om 10, 9, 8, 7,..

KRAM

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00