ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Lite nytt och fint

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

IMG_1715

Hej hej

Kikar in med lite sköna tips från Cellbes. Vet att ni är många som gillar den sidan, Cellbes egna märke finns ofta från strl 34 – 64 och många andra märken de säljer har också utökade storlekar.

Hittade DENNA rara skjortklänning i helt under färger och lös och ledig modell.

IMG_1719
IMG_1720
IMG_1716
IMG_1717

Och DENNA randiga skjorta utan ärmar i härligt korallrosa, såå skönt plagg när det är varmt ute.

IMG_1746
IMG_1748
IMG_1743

Bada i vattenspridaren är också skönt när det är varmt. Blöt krock i hallen 🙂

IMG_1724

Och hur gullig solklänning var DETTA då? I fräscht blått och vitt och med sötaste volangerna på axlarna. Favvo! Perfekt att dra på över bikinin.

IMG_1730

Sen blev jag så glad att axelbandskedjorna kommit in igen.

Jag köpte den korta i guld senast och har använt sååå mycket. Man hakar av axelbandet till valfri väska och hakar på kedjan istället och vips har man en festligare väska för festligare tillfällen. Nu har de kommit in i denna längre variant HÄR också.

IMG_1698

Och sen måste jag ju bara tipsa om de här naturtrogna fejkljusen som fanns i kort modell! Tycker ofta ljus är så långa och står i vägen och skymmer sikten när man ska se TVn eller sällskapet mitt emot men nu fann jag DESSA. Och ett matchande kort blockljus HÄR.

IMG_1700

Och sen måste jag tipsa om något jag ofta köper på just Cellbes, DESSA drapåunderlakan! Vi har så många olika storlekar på sängar så jag köper olika färger till olika sängar så är det lite enklare att hålla koll på. Och även om man byter lakan ofta så tycker jag vita blir skitiga fort, gillar de med lite färg på och har oftast beiga, grå eller ljusrosa i vår säng. Köpte några färgade till barnen nu också och nya  påslakan i snygga färger HÄR (bra pris!).

IMG_1694
IMG_1697

Här ska bäddas rent i kväll, bästa känslan! Vet många säger att lufttorkade lakan som hänger ute på sommaren och torkar är fantastiskt, är det värt att köpa en sån torkställning kanske? Aldrig testat!

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00