ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Midsommarstång och spafeelings

/
IMG_7705

Godmooorgon

Glider runt i kimono och känner mig nästan som jag ska på spa. Tänkte hoppa ner i bubbelbadet och ta morgonkaffet där medan barnen sover 🙂 Mår alldeles prima, inga biverkningar alls av sprutan so far. Inte ens ont i armen denna gång (det fick jag av första).  I dag ska här bli runt 30 grader, galet!!

IMG_7702
IMG_7701

Älskar detta printet. Kimono HÄR på rea. (Hur snygg är inte den HÄR nykomlingen?? Gaaaah!)

IMG_1073
IMG_1074
IMG_1075
IMG_1076
IMG_1077

Handlat lite påfyllning till kylen. (Har med mig egen kundkorg). Dessa färdiga schnitzlar är faktiskt himla goda om man inte orkar/hinner vill göra egna. Och sen hittade jag så sköna shorts och singoallatoppar för 99 kr st. Kan visa på sen 🙂 Kommer sällan ut med bara det jag tänkt handla. Fler som känner igen sig? Hehe.

IMG_8194

Hittade så galet snygg ljusstake som jag glömt visa er HÄR. Sett såna men betydligt dyrare i fina inredningsbutiker så detta kändes som ett kap. Finns även i DENNA strl. (rea nu dessutom) Tips tips!

IMG_8196

Och sen kunde jag ju inte låta bli den HÄR gulliga midsommarstången, fin ju! (99 kr) Tänk att det är midsommar om en vecka?! En av favorithögtiderna helt klart.

IMG_1061

HÄR är förra årets midsommar som var den bästa N Å N S I N på alla sätt och vis. Blir svårslaget men det blir bra oavsett. Längtar!

Nedräkning till semester nu också, Micke  jobbar 3 veckor till om jag räknat rätt (det här med veckor blir jag aldrig klok på, säger nån ”jag går på semester v 28” så säger det mig ingenting, hallå vad är det får datum liksom??) Vad ska ni göra på semestern i år, har ni några planer?

KRAM

34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00