ANNONS

CluedUpp och heldag på stan

/
IMG_2595

Hej hej 

Sitter i frisörstolen med datorn denna söndag, älskar att bli ompysslad i håret medan jag får massa jobb gjort och simsalabim är man fräsch i håret och som ny. Rena lyxen att sippa kaffe och äta praliner och bli uppassad samtidigt hehe. Får alltid såå mycket gjort när jag har med datorn och jobbar på annan plats än hemma. Innan Corona var jag sugen på att hyra mig en kontorsplats någonstans eller mötas upp på café med kollegor i stan men sen blev det ju inget med det. Vi får se hur det blir i höst!

I går hade vi en heldag på stan och barnen sov borta för första gången på evigheter. 1 1/2 år sen de sov hos farmor och farfar! Vi vuxna hade köpt biljetter till Clued Upp och började med en vinlunch på Stora Örebro i det härliga vädret för uppladdning. Så himla mysig innergård på taket, missa inte den om ni går hit! God mat och grymma drinkar också.

IMG_2499
IMG_2521
IMG_2526
IMG_2518

Smarrig Caesar och bubbel i glasen. Tror det var 30 grader i skuggan! Jag hade stickad top HÄR och knallblå kjol (favvo! såå skön på) HÄR.

IMG_2538

En Singporesling till dessert svalkade gott. En av mina favoritdrinkar. Recept har ni HÄR.

Sen kickade vi igång CluedUpp i appen. Men det var såå svårt och rörigt haha. Allt på engelska och en massa text och information som rabblades så vi hängde inte med för fem öre. Gick runt som ett gäng frågetecken.

IMG_2539
IMG_2540

Tillslut gav vi upp och gjorde om planerna till en drinkrunda över stan istället i väntan på middagen. Kändes nästan som utomlands och alla med barnvakt för dagen så man får ju passa på. Fortfarande bara 4 per bord som gäller så det blev ett tjejgäng och ett killgäng. Hoppade runt bland lite olika ställen över stan och en och annan butik. Så mysigt!

IMG_2543
IMG_2575
IMG_2588

Efter ett åskoväder med hällregn blev det äntligen dags för middag på Cantina n3. Hit måste ni också gå om ni är i stan, så galet god pasta! Jag åt pastakuddarna fyllda med päron och ostar i en krämig pistagepesto, dör så gott!

IMG_2611
IMG_2619
IMG_2622
IMG_2627
IMG_2631
IMG_2632
IMG_2636
IMG_2641

Galet mysig heldag med grannarna! Somnade som en stock 23.00 och känner mig riktigt utvilad i dag 🙂 Kanske inte lika pigg i kväll men då är det myskväll med hämtpizza och film med barnen som gäller. Myspys! Tänkte se nya Disneyfilmen Luca. Någon som sett den?

KRAM

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00