ANNONS

Sommardagarna som går

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Lindex 

IMG_1983

Hej hej 

Hur har ni det? Berätta gärna vad ni pysslar med om dagarna vad det än är, det är ju så kul att höra ifrån er och inte bara ha envägskommunikation även om jag ser att ni är här inne 🙂 Det är ju så mycket roligare att blogga då.

IMG_1994

Här händer väl inte så mycket spännande men dagarna går och det är sommar och varmt och regn om vart annat och vi njuter av att ta tagen som den kommer i väntan på att Micke ska gå på semester. En solig kväll hoppade vi upp på cyklarna och for ner till Grekiska grill & bar som ligger vid Willys för att äta middag.

IMG_1991

Hade på mig DENNA puffärmsblus i härliga färger och DESSA byxor.

IMG_2019

IMG_2001
IMG_2028
IMG_2012
IMG_2008

God barnburgare hälsar Olivia. Sebbe åt gyrostallrik med kött men föredrog Mickes med kyckling (som var grymt god) och jag tar nästan alltid laxspetten med kebabsås och citronaioli. Mmm!!

Mysig och solig vardagskväll, sånt förgyller veckan!

IMG_2032

Har inte juni bjudit på ovanligt bra väder överlag? Varmt som in i tusan, även de få molniga dagarna. Men mest har vi haft fint väder, ingen är gladare än jag.

IMG_2474

Köpte helgblommor som fortfarande är som nya. Älskar snittblommor, förr unnade jag mig det nästan varje fredag för att få till den där helgkänslan. Kom av mig sista året men återupptar nog det i höst igen.

IMG_2477
IMG_2471

Väldigt skön och fin och luftig klänning HÄR i ljuvlig lila färg. (Precis fyllts på i storlekarna, de ryker snabbt :))

IMG_2341

Och inför fredag hänger DENNA och väntar, det blir midsommarklänningen i år oavsett väderlek och sen åker den ner i resväskan till Spanien. (Finns i enfärgad grön också, fin!)

IMG_2339
IMG_2338
IMG_2336

Lite ändringar i sista minuten då ena familjen åkte på vattkoppor men det blir nog bra ändå. En dag med grannarna väntar, frukost tillsammans, midsommarbuffé, tårtfika och vickning framåt kvällen, det blir en heldag med mat och dryck som vanligt 🙂 Och förhoppningsvis lite bad i poolen och lekar med eller utan paraply. Vad har ni för midsommarplaner?

KRAM

44

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00