ANNONS
Integritet på Tailsweep

En liten landgång

/
IMG_5491

Hej hej

Springer runt här och plockar och fixar, städfirman kommer strax så då tänkte jag passa på och göra naglarna och lite andra ärenden. Ska försöka få upp barnen också, det går sådär..

Vad äter ni till frukost? Jag äter helst ingenting. Eller alltså jag älskar frukostmat. Verkligen! Men jag älskar inte att äta när jag är nyvaken. Helst får det gärna gå en sisådär 2-4 timmar innan jag äter något om inte mer. Blir bara trött och illamående om jag äter för tidigt. Så oftast blir de antingen en matig brunchralltik strax innan 12 eller så blir det lunch direkt om klockan hunnit bli mer. Har ingen direkt rutin på det, äter när jag är hungrig helt enkelt. Och nu på sommarlovet sover barnen typ till lunch så det är ingen ordning på nånting. Härligt ändå 🙂

IMG_5493
IMG_5494

Favotipålägg kan jag omöjligt välja bara ett så det blir oftast en salig blandning uppradat som en liten landgång på mackan. En stor bred skiva sirapslimpa med allt från kokt ägg med kaviar, sallad, salami, grön paprika, ärtskott, skinka, brie, mjukost, gräddost och finhackad gurka. Där har ni favoriten!

IMG_5492

Och äter jag inte en skål med krämig yoghurt + banan + russin + vindruvor + granola + och Willys rinniga jordnötssmör med bitar i till frukosten så blir det till mellis eller kvälls. Smått besatt i detta!

Är det helg eller på resa/semester är den ultimata favoriten en mimosa och eggs Benedict. Har ni någon favoritfrukost?

Häpp nu måste jag ta en kraftansträngning och väcka barnen, vore ju en överraskning om det låg en unge i varje säng och sov när de kommer för att städa 🙂 Nä de ska få vara i fred. Hörs lite senare!

KRAM

16
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00