ANNONS

Håll färgen vid liv!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_2670

Hej hej

Alldeles nyfixad i håret med uppfräschad färg inför sommaren och semestern. Nu väntar lite extra lång tid innan nästa frisörbesök och under tiden ska jag bla spendera en månad i solen i Spanien så håret behöver lite hjälp på traven. Jag brukar alltid varva med lite olika färginpackningar mellan gångerna. Ibland använder jag silver-produkter (tips HÄR) om håret börjar bli lite för gulorange men framförallt olika bruna färger för att ge mer färg och liv till håret som blir så lätt solblekt.

IMG_2678
IMG_2683

Nu beställde jag påfyllning av favoriterna från Maria Nila (deras schampon och balsam är också fantastiska!), det blev DENNA Cacao och DENNA Cacao Intense.

IMG_2685

Sen har jag hört mycket gott om dessa från Wella så jag beställde DENNA Chocolate touch och DENNA Caramel glaze. (Finns i alla möjliga färger)

IMG_2680
IMG_2679

Nu ska jag väl förhoppningsvis klara mig från att komma hem som blondin 🙂 Trivs verkligen såå mycket bättre i lite mörkare färger. Påminn mig om det om jag får för mig att bli superblond igen.

IMG_2674

KRAM

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00