ANNONS
Integritet på Tailsweep

Det första vi gör när vi kommer till Torrevieja

/

Hej hej

Nu blir det Torrevieja för hela slanten! (Så vill ni inte läsa om det får ni väl titta in i morgon). Vi kör ett inlägg i timmen i dag! Här öser regnet ner och jag har att göra på kontoret kan jag lova, papper högt och lågt och tänker inte lägga mig i kväll förrän jag är klar så jag har förprogrammerat bloggen så ni har att läsa hela dagen 🙂 Denna vecka är det nämligen nedräkning, till helgen åker vi äntligen till vårt älskade happyplace igen!

Vi var ju nämligen där på höstlovet tillsammans med grannarna W som bodde hos oss. Var lite nervösa för hur trångt det skulle bli men det gick jättebra. Vi har 3 sovrum med 2 sängar i varje och en bäddsoffa i vardagsrummet, i den sov killarna. Finns det hjärtreum så.. Vi gör om det i sommar när de kommer och hälsar på <3

Det första vi alltid gör när vi kommer fram är att kasta in väskorna och kila ner till stranden för att äta lunch (dvs när vi åker med morgonflyget och kommer fram vid lunch, annars blir det ju svårt ;)) och första lunchen äter vi alltid på Vela Beach Centro. De har en trevlig prisvärd Menu Del Dia (dagens meny, finns på många ställen här i Torrevieja och då ingår en trerätters och ett glas öl eller vin för runt 10-15 euro), Micke och jag tar alltid varsin sån och barnen delar på en pizza med lite extra pommes till (de är hemgjorda från grunden, gaaaah så goda!). Rutiner rutiner 🙂

Så när vi landat på höstlovet kastade vi in väskorna och gick raka vägen ner till Vela Centro och tog in ett glas Sangria och skålade in semestern och en 3-rätters på det. Väljer alltid deras cava-sorbet till dessert sen, den är magisk! Dessvärre kommer vi inte kunna göra om detta för nu har de visst stängt och bytt ägare och är numera en  spansk/asiatisk fusion.. Så trist!! Men tyvärr är det ju såå många som inte klarat att hålla sig flytande genom det senaste året.

Har länge suktat efter en riktig spansk paella men Micke vägrar och de serveras bara för 2 personer så det har inte blivit nån. Förrän nu, Johan delade gladeligen på en så äntligen fick jag min paella! Och sååå gott det var!! Men som sagt finns de ju inte kvar längre så vi får leta upp en ny paella när de kommer ner.

Sen har vi en annan tradition första dagen också, på kvällen är man nämligen såååå trött efter en lång resdag så man har knappt styrfart så då passar det perfekt att stappla ner till Salt n Pepper som ligger precis bakom huset. Supertrevlig personal och god vällagad grekisk mat. Inget fancy pancy men det behöver det verkligen inte vara jämt. Älskar att sitta på deras rangliga plaststolar på gatan 🙂 En del av charmen! Nu satt vi dock inomhus.

Nån fick visst en bukett rosor av sällskapet 🙂

Detta ställe finns som tur är kvar och nu när restriktionerna lättat så har de både bingo och livemusik vissa kvällar, måste ju testas! Eller kanske inte bingo på spanska, skulle nog knappt hänga med..

I helgen sitter vi här, gissa om vi längtar nu!!

KRAM

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00