ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lolyta

/

Hej hej

Lolyta kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Hit gick vi för att fira Micke och jag när vi precis köpt lägenheten. Skålade med varsin G&T och kunde knappt tro att det var sant. Slog vi till liksom? Vad hände Hittade vi just vårt drömboende. K ö p t e vi just vårt drömboende? En av de bästa dagarna i mitt liv helt klart. Så mycket glädje och förväntningar och fjärilar och lycka! Bästa vi gjort!! Och så bra det blev. Ännu bättre kommer det bli.

Det finns två stycken Lolyta inte så långt ifrån varandra. Och förutom drinkar så har de gofika (följer deras instagram och de lägger ut den ena läckra tårtan efter den andra) dessutom frukost/brunch och afternoontea!

Bilder från höstlovet. Vi nöjde oss med varsin mojito denna gång. Man ser vilken drink som är Johans, det är alltid den tjejigaste och mest rosa med mest lullull och fluff. Slår aldrig fel hehe 🙂

Just nu sitter familjen Wallentins på flyget ner hit och landar väl lagom till resten av familjen vaknar, weee!! Dagarna bara flyger fram just nu, snart varit här en vecka och det har varit en intensiv sådan men jag ska försöka ta mig tiden och blogga ikapp om vad vi haft för oss snart. Och som vanligt kan ni följa mig på Instagram för mer uppdateringar.

KRAM

2

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00