ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dagarna i Spanien

/

Godmorgon!

Sitter på balkongen smått yrvaken och lyssnar på gatan som vaknar till liv denna lördagmorgon. Satte väckarklockan på 8 för att hinna få ett par timmar innan vi ska i väg. Lite shopping på Habaneras (litet köpcentrum i närheten) står på schemat och i kväll kommer Skåningarna in och joinar oss för finmiddag ute på restaurang. Potential för en härlig lördag helt enkelt!

Fam Wallentin kom ju i torsdags vid lunch så vi ställde in väskorna och knatade ner till stranden för lite lunch och sangria och skålade in semestern. Det fick bli La Terracica då vår vanliga favorit tyvärr stängt. Men inga fel det heller, där är jättegott och perfekt lunchhak.

Jag tog en macka med friterad kyckling, stor som en hel schnitzel! (Jättegod) och de andra testade några kebabrätter, mkt gott.

Barnbordet varvade Margarita och våfflor, alla nöjda och glada.

Förutseende och slank in och bokade bord till El Muelle till fredagkvällen innan vi slog oss ner på stranden för lite eftermiddagshäng. Skönaste stunden att vara på stranden!

Till kvällen var vi rätt trötta (vännerna hade ju rest halva natten) och barnen önskade hemmahäng med hämtpizza och tv-spel så vi vuxna kilade ner till Las Columnas.

Vågat eftersom vi varit ganska missnöjda senaste gångerna men kors i taket då blev det en grym kväll med grym mat, supernöjda. Servicen brukar kunna vara rätt trist där (turistställe och trött personal därefter) men hade riktigt tur där med, hela kvällen får pluspoäng.

Började med riktigt goda drinkar, jag tog en frozen pineapple daiquiri och den var såå god! (Det gjorde såklart Johan aka tejdrinkskillen också men ville visst hålla i Mickes mer macho Negroni haha. Tror ingen tror att det är hans ändå).

(Obs se upp för klassisk turistgrej, de ställer fram en brödkorg och tar ni något ur den så tar de betalt per person.)

Till förrätt tog vi in några kroketter. 4 med jamon och två med bläckfisk (de sista var inte mina 😉 ). Skinkkroketterna var helt fantastiskt goda, kanske de godaste hittills!

Och sen ville Stina dela en paella, hurra!! (Micke vägrar ju och de säljs alltid för minst två). Vi tog den med hummer, ska det va så ska det va, och den var supergod! (Tyckte även Micke som provsmakade och provsmakade och provsmakade.. så man kanske kan få honom att dela en nån gång!) Killarna beställde nån slags tonfisk (maki?) som var god men kanske mer som en förrätt.

Sen strosade vi hem längs havet. En härlig spansk torsdag! <3

KRAM

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00