ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dagarna i Spanien

/
IMG_5674

Godmorgon!

Sitter på balkongen smått yrvaken och lyssnar på gatan som vaknar till liv denna lördagmorgon. Satte väckarklockan på 8 för att hinna få ett par timmar innan vi ska i väg. Lite shopping på Habaneras (litet köpcentrum i närheten) står på schemat och i kväll kommer Skåningarna in och joinar oss för finmiddag ute på restaurang. Potential för en härlig lördag helt enkelt!

IMG_5685

Fam Wallentin kom ju i torsdags vid lunch så vi ställde in väskorna och knatade ner till stranden för lite lunch och sangria och skålade in semestern. Det fick bli La Terracica då vår vanliga favorit tyvärr stängt. Men inga fel det heller, där är jättegott och perfekt lunchhak.

IMG_5680
IMG_5675
IMG_5676
IMG_5677

Jag tog en macka med friterad kyckling, stor som en hel schnitzel! (Jättegod) och de andra testade några kebabrätter, mkt gott.

IMG_5681
IMG_5679
IMG_5682
IMG_5683

Barnbordet varvade Margarita och våfflor, alla nöjda och glada.

IMG_5686

Förutseende och slank in och bokade bord till El Muelle till fredagkvällen innan vi slog oss ner på stranden för lite eftermiddagshäng. Skönaste stunden att vara på stranden!

IMG_5687
IMG_5690

Till kvällen var vi rätt trötta (vännerna hade ju rest halva natten) och barnen önskade hemmahäng med hämtpizza och tv-spel så vi vuxna kilade ner till Las Columnas.

Vågat eftersom vi varit ganska missnöjda senaste gångerna men kors i taket då blev det en grym kväll med grym mat, supernöjda. Servicen brukar kunna vara rätt trist där (turistställe och trött personal därefter) men hade riktigt tur där med, hela kvällen får pluspoäng.

IMG_5702
IMG_5692
IMG_5697

Började med riktigt goda drinkar, jag tog en frozen pineapple daiquiri och den var såå god! (Det gjorde såklart Johan aka tejdrinkskillen också men ville visst hålla i Mickes mer macho Negroni haha. Tror ingen tror att det är hans ändå).

IMG_5693

(Obs se upp för klassisk turistgrej, de ställer fram en brödkorg och tar ni något ur den så tar de betalt per person.)

IMG_5703
IMG_5705
IMG_5706

Till förrätt tog vi in några kroketter. 4 med jamon och två med bläckfisk (de sista var inte mina 😉 ). Skinkkroketterna var helt fantastiskt goda, kanske de godaste hittills!

IMG_5708

Och sen ville Stina dela en paella, hurra!! (Micke vägrar ju och de säljs alltid för minst två). Vi tog den med hummer, ska det va så ska det va, och den var supergod! (Tyckte även Micke som provsmakade och provsmakade och provsmakade.. så man kanske kan få honom att dela en nån gång!) Killarna beställde nån slags tonfisk (maki?) som var god men kanske mer som en förrätt.

IMG_5715
IMG_5711

Sen strosade vi hem längs havet. En härlig spansk torsdag! <3

IMG_5719
IMG_5721

KRAM

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00