ANNONS

Frukost vid havet, naglar och 100 montaditos

/
IMG_6249

Godmorgon!

Uppe med tuppen i dag, väntar hantverkare som ska montera en markis. 09.00 är det sagt, vad tror ni? 🙂 (oj nu ringde de faktiskt på 08.59!! Heja spanska hantverkare!)

IMG_6238

Alltså denna cappuccino med vispgrädde på Bella Mar Beach, drömmen!

IMG_6242

Laddade med drömfrukost i går helt enkelt och sen gick småkillarna hem, storkillarna gick och letade bil, och tjejerna tog en tjejdag och gjorde naglarna på stan.

IMG_6251
IMG_6252
IMG_6253

Väldigt nöjda och halva priset mot hemma!

IMG_6257
IMG_6260

Sen mötte vi upp alla igen för en lunch på 100 Montaditos. Hit ska man egentligen gå på söndagar eller onsdagar för då kostar nästan allt 1 Euro (men det är nästan lika billigt annars också). Man beställer in smårätter så många man vill ha, smidigt om man är olika hungriga.

IMG_6270
IMG_6271
IMG_6272
IMG_6277
IMG_6276

Barnen älskar de små nuggetsbollarna och gouda-ostbollarna. Tonfiskmackan är nog min favorit, älskar tonfisk överlag utomlands.Sen stegade killarna tillbaka till bilfirmorna (de hade ju siesta på dagen så allt stängde) och vi gick förbi svenska butiken Godis och tänkte köpa snacks och smågodis till filmkvällen men det var siestsastängt (eller föralltidstängt??)

där också (såg ingen lapp men hoppas de finns kvar). Gick och handlade lite på Consum och Scandigo. Det sista är en skandinavisk butik där vi köper Bregott och annat som vi inte lyckats hitta goda spanska ersättningar för men det var visst fler som varit där för det var renrakat på hyllorna och inte påfyllning förrän 3 aug.

IMG_6279
IMG_6281
IMG_6284

På kvällen blev det soft hemmakväll med film och hämtpizza från Domino´s. Tog oss en timma att komma överrens om film så tillslut blev det gamla godingen Hotshots. Inte mitt förstaval kanske 😉 men lite småkul är den ju. (Jag röstade för Dancing Queens istället, någon som sett den?)

Nytt försök att leta bil i dag. Är ju uppe i tid och allt så vi hinner i väg innan siestan. 😉

KRAM

(Ajdå det blev ingen markis i dag ändå, de punktliga markiskillarna kunde inte sätta upp markisen då de inte hade rätt grejer att fästa med i taket men det var nog inte deras fel. Svårt att säga då de inte pratade ett ord engelska men det löser sig väl 🙂 De lät något upprörda, sen gapskrattade de och sa hejdå. Manana manana)

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00