ANNONS
Integritet på Tailsweep

Olivia 14 år!!

/

Hej hej

Hipp hurraaaa för födelsedagsbarnet! Gårdagen startade med tissel och tassel i köket och sen tågade ett yrvaket tåg på 7 personer in och ”väckte” jubilaren (som sov räv) med skönsång och paket på sängen.

Mycket nöjd och glad fjortis <3

Till frukost hade önskats churros så det kilade killarna ner och köpte rykande färska och sen gick vi upp på taket och körde poolhäng.

Sen hade födelsedagsbarnet önskat fika/lunch på favoritcafé Ina Expresso, sagt och gjort. Här har de de sötaste små bakverk och maffiga tårtor. Och himla goda mackor (den med tonfisk och karamelliserad lök var mmm!).

Olivia beställde en redvelvet-cupcake (favvosmaken) och in kommer den med tårtljus och spelande födelsedagsmusik. Så gulligt <3

Till kvällen kom Skåningarna in och grattade innan hela gänget gick vidare till kvällens sista önskemål, middag på favoritrestaurangen Habitus.

När jag bokade bord frågade jag om de kunde ordna en tårta och lite festligt och visst kunde de det. Och när vi kom dit var det såååå fint!! Och Olivia blev så himla glad <3

Deras friterade kronärtskocka med lime och ost är en så himla god förrätt, måste försöka göra en lika hemma. Tar den nästan alltid här.

Himla trevligt vin också, lägger det på minnet om jag (eller ni) skulle råka hitta det 🙂

Till huvudrätt tog jag grillad hummer med pommes och majjo, men hallåååå så gott! Kan ju vara en av de godaste kombos som finns och denna hummer var fantastisk! Grymt nöjd med mitt val.

Och sen kom tårtan in. Med fyrverkerier och sååå fin. Och i favoritsmaken redvelvet! Kunde inte blivit bättre. <3 (sjukt god var den också!!)

En riktigt lyckad födelsedag från start till slut här i vårt andra hem <3

KRAM

7

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00