ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

En liten roadtrip, regn och ny bil!

/

Godmorgon! 

Det blev en liten timeout i går, behövde ladda om lite och ta en dag ledigt. Vi har mest tvättat och städat och organiserat om sen gästerna åkte hem. Haft så härliga dagar ihop men nu börjar en annan slags semester med vardagsliv här. Härligt på olika sätt! Nu ser vi fram emot lite familjesemester bara vi 4.

Sista natten i bäddsoffan i vardagsrummet. Småkillarna har sovit som stockar här, fått väcka dem framåt 10-11. Men ganska skönt att ha lite ordning igen hehe. Var sak har sin tid. Jag vaknar ju alltid tiiidigt så nu tassar jag åter upp på mornarna, gör en kopp kaffe, tittar på nyhetsmorgon och sitter med datorn här eller på balkongen tills familjen vaknat och kommer upp. Min stund på dagen <3

Sista lunchen ihop blev en pasta på Sirocco. Såå god pasta här! Och pizzan som blir över efter barnen brukar vi få med hem i kartong. Och det regnade en stund denna dag – hör och häpna! Blixt och dunder och skyfall, hann med nöd och näppe fram till restaurangen utan att bli dyblöta och satt inomhus och åt. Fantastiskt härligt ljus mitt på dagen efter regnet! Lite senare var det lika varmt som vanligt, det svänger snabbt.

Vattnet riktigt forsar fram när det regnar. Rinner ner från gatorna mot havet.

Aldrig sett stranden så folktom 🙂

Min kjol HÄR.

Gick den korta promenaden upp till lägenheten igen, bor på denna gatan runt hörnet av Sirocco och rosa glasskiosken.

Var helt slut och somnade på soffan efter maten när fam Wallentins åkt. När hände det senast?? Intensiva dagar, sena kvällar och fullt ös med 8 pers under ett tak. Men en powernap senare var vi pigga igen och gick och hämtade ut bilen. Ja vi har blivit med bil!! Det blev en liten Nissan Juke tillslut och ångrar det inte en sekund, vilken frihet med bil och kunna se sig om och vidga vyerna! Sen blev det mackor till middag och filmkväll med barnen, skönt (och prisvärt) efter en vecka med mycket restaurangbesök. Vi såg The Guardians of the Galaxy 1. Såå bra! Barnen blev helt tokiga i den lilla trädfiguren Groot och döpte vår bil efter honom <3

Semesterdagen i går startade med en sen långfrukost vid havet på Bella Mar Beach. Älskar att sitta där och bara titta. Och sippa på en cappuccino med vispgrädde. På vägen hem gick vi förbi en ny (?) matbutik vi inte sett tidigare och handlade lite smått och gott. Älskar att gå i mataffärer.

Sen tog vi oss en roadtrip! Till IKEA i Murcia hehe. Sååå mysigt. Både själva trippen och själva Ikea. Korv till lunch, med pommes. Väldigt fräscht och fint Ikea, i vanliga fall är det inte direkt familjens favoritsyssla om man säger så men nu var alla glada och spralliga. Värsta äventyret 🙂

Var lite oroliga över platsen i bagageluckan men fick plats med allt utan problem. Sen blev det mackor/pizzarester till middag igen och The Guardians of the Galaxy 2. Också såå bra! Se dem båda!

Nu ska vi bege oss till La Zenia, Olivia ska shoppa med Åses tjejer Juni & Alice, och Micke och jag passa på att köpa lite saker vi behöver och förhoppningsvis sammanstråla med Åse & Daniel på en sen lunch. Sa jag att jag var glad för att ha bil? Weeee!

KRAM

14

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00