ANNONS

Smink & skönhetsprodukter

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_4463

Hej hej

Beställde lite nytt till badrumsskåpen och sminkväskan här nere innan vi for. Några favoriter som jag ville ha dubletter av här nere och lite nytt jag blivit sugen på att prova och sett hos kollegor och vänner.

IMG_4470

DENNA bronzer kan jag inte leva utan. Vaknar jag blek och glåmig så trollar den bort det och man ser solbränd/solkysst ut. Bästa bästa. Sa jag att det är den b ä s t a ?? (färgen warmth)

IMG_4468
IMG_4479

Lösfransar har jag alltid i skåpet, ger ultimat festlig look på nolltid. Mina fransar bleks och går lätt av under sommaren när man gnuggar sig i ögonen efter bad etc och sol och salt. Inte så mkt att måla där just nu 🙂 Gillar DESSA för naturlig look. (Har ni några favoriter så tipsa gärna).

IMG_4471
IMG_4474

Flytande glow gav suuuperfin lyster! HÄR.

IMG_4466
IMG_4475
IMG_4476
IMG_4478

Och några godsaker från Clinique. DENNA underlagskräm som jag hört ska vara IT och DENNA concealer ska göra underverk i min ålder (läs rynkor ;)). Läppstiftet (DETTA) var tyvärr inte min färg, så fint på andra men på mig passade det inte. Men kanske är det er färg? Väldigt mjukt och skönt isåfall med primer i.

IMG_4480
IMG_4482

Det jag slarvar med mest är hals/dekollage. Straffar sig direkt när jag dricker för dåligt med vatten och tvättar/smörjer för dåligt – blir som ett russin. Åldern gör väl sitt också men man kan alltid lägga lite extra kärlek på de områdena. Hört gott om DENNA kräm så den köpte jag nu och ska bättra mig pronto.

Älskar smink och skönhetsprodukter! Men något jag verkligen skulle bli bättre på är rengöring och krämer. Hur ser er hudvårdsrutin ut? Min såg tidigare ut så här: barnängens tvål & vatten. Möjligen lite niveakräm och lypsyl punkt. Nu på äldre dar använder jag åtminstone en rengöringskräm/tvål istället för vanlig tvål men fler steg än så blir det inte med rengöring. Kan ni inte ge mig era bästa tips?? Har ni några produkter ni inte kan leva utan? Tell me!!

KRAM

27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00