ANNONS

La Mata

/
IMG_7845

Hej hej

Här blev det en heldag på stranden med skåningarna! Testade en ny strand för oss båda, La Mata. Ligger inte långt från oss, en riktigt lååång och härlig strand. Men som så många knökfulla just nu. Fick dock tag i två rutor när vi kom så det gick ingen nöd på oss, dessutom längst fram. Älskar att sitta närmast havet och slippa folk i vägen och ha koll på barnen när de badar.

Mötte upp Åse med fam. och slängde oss i havet direkt, såå härliga vågor i dag! Så där skummiga och skojiga och inte så starka och läskiga, jag är egentligen rätt skraj för vatten och strömmar men i dag badade vi som aldrig förr.

IMG_7817
IMG_7837
IMG_7847
IMG_7884
IMG_7897
IMG_7901
IMG_7900

Så himla härligt! Liiiivet i Spanien satt vi och suckade nöjt hela eftermiddagen.

IMG_7922
IMG_7948
IMG_1765
IMG_7983
IMG_7986

Tog oss en långlunch på Vela Beach. Har saknat den som fanns vid vår strand sen den stängde (samma kedja tror jag) men här var inte alls detsamma. Kändes oss varken välkomna eller uppmärksammade. Synd för denna var lite dyrare men fin och maten var rätt god. Dock ingen barnmeny (eller menu del dia, iallafall inte i dag) och både mat och dryck dröjde överlag så nej hit går jag inte tillbaka, inte under turistsäsongen iallafall.

(175 kr för en pasta till barn är liksom lite väl saftigt tycker jag, särskilt som våra äter max en halv portion om ens det, tacksam när det finns billigare alternativ eller mindre portioner).

IMG_8036
IMG_8037
IMG_8050
IMG_8054
IMG_8062
IMG_8064

Hann med lite mer strandhäng på det, jag skulle kunna stanna heeeela kvällen på stranden. Sen eftermiddag/kväll är det mysigaste tycker jag.

IMG_8086
IMG_8088
IMG_8116
IMG_8123
IMG_8139

Ljuvlig dag! Sen blev det hemmamiddag för 4e dagen i rad i pyjamasen, barnen åt pannkakor och Micke och jag delade på en tonfiskpizza från frysen och lite tilltugg. Helt slut efter sol och bad så jag ska lägga mig och kolla på min spanska serie strax (Flickorna i växeln) somnar garanterat på 5 minuter då 🙂 I morn ska det bli HETT här så vi har bokat biljetter på ett badland, hopppas det svalkar.

KRAM på er! (och tusen tack för alla skönhetstips och krämer/rengöring i förra inlägget, så kul!!)

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00