ANNONS

Skön lördag

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_8388

Hej hej

Haft en riktigt soft och skön lördag. Behövdes efter ett intensivt dygn. I går var vi på badland och fick övernattande gäster men det får jag berätta mer om i morn. Åt en lunch vid havet och strosade runt lite innan vi landade hemma igen och gick upp på taket för ett eftermiddagsdopp. Micke och jag satt kvar länge och lyssnade på musik och drack lite bubbel och googlade restauranger i Alicante. Nästa vecka åker vi dit ett par nätter så kom gärna med tips på bra restauranger etc, tack!!

IMG_8382
IMG_8379
IMG_8377
IMG_8376
IMG_8368

Inte så flashiga solstolar för familjen Riis 🙂 men strandstolarna får duga så länge. Planen är att köpa in gemensamma solstolar här uppe så det blir lite fint och enhetligt. Alla kan ju inte ställa dit sina egna, skulle bli kaos (vi är 10 lägenheter). Men allt är ju så nytt än så det blir säkert bra när det är klart.

IMG_8400

Nysuchad och doftar g o t t !! Har ett par parfymer här nere sen tidigare som är mina sommardofter/Torreviejadofter. Jag har DENNA som kvällsdoft, helt fantastisk. Älskar Guccis dofter, HÄR har ni fler godbitar (alla på rabatt nu!). Och sen har jag en sommardofto från Escada, älskar dem och köper alltid årets doft. HÄR hittar ni årets och hjärt-varianten (Candy love) som är fullkomligt underbar!!  Påminner mig om sommaren sen långt in på hösten. Älskar doftminnen. Olivia fyllde ju år nyss och då fick hon DENNA, också en helt fantastisk doft för både yngre och äldre och så himla gullig. Finns i flera färger och dofter, spana in dem. Och bra pris!! Bra presenttips.

IMG_8404
IMG_8405
IMG_8406
IMG_8401
IMG_8402

Barnen är rätt trötta efter gårdagen och önskade stanna hemma i kväll så de har precis fått Ikeas köttbullar med gräddsås och potatis hehe. Godaste sen vi kom till Spanien tjoade Olivia så det var väl bra 🙂 Det får bli en datenight på tu man hand för mig och Micke helt enkelt. Lyxigt!

IMG_8408
IMG_8413

Ska kila ner längs strandpromenaden nu och se om vi kan få bord för två nånstans. (Älskar att man äter kring 22.00 här)

Önskar er en fin lördagkväll alla fina läsare!

KRM

3

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00