ANNONS

Strandväskan och rean!

/

Innehåller reklam för iDeal of Sweden

IMG_8735

Hej fina!

Först och främst TACK för alla fina kommentarer här och på Instagram (är mer aktiv där än här under semestern om ni vill följa!) . En sommarblogg blir ju lite annorlunda, särskilt när det vanligtvis är mer recept här inne men jag har lite semester från det också såhär på semestern. Jag lagar så mycket mat/bakverk året om så att vara borta och unna oss restaurangmat (så mycket billigare i Spanien) eller leva på rester/plock/nudlar/mackor som vi lika ofta gör här är rena rama semestern. Men jag börjar längta efter rutiner, vardag och matlagning ska ni veta och jag har såååå mkt kul på lager jag tänker testa. Att äta utomlands berikar ju och inspirerar något enormt!!

Meeeen fortf semester denna vecka så ni får vänta lite till. Och just nu har vi semester på semestern, vi har åkt till Alicante (tar lite mindre än en timma) och checkat in på ett helt underbart hotell några nätter. Ligger just nu i skuggan vid poolen och blickar ut över havet och nyper mig nästan i armen så härligt har vi det. Årets semester går utan tvekan till historien som den bästa i mitt liv! <3

IMG_8678
IMG_8676

Tips till er! Grym rea och ännu grymmare med mina rabatt MATPLATSEN!! Just nu är det nämligen 30 % på allt hos iDeal of Sweden och med min kod blir det ytterligare 15 % HÄR!!!

IMG_8702

De har utökat sortimentet med så mycket mer än alla fina skal och både jag och Olivia har varsin av dessa sjukt snygga väskor!! Här har vi dem som strandväskor, hemma blir det skol/jobbväskor. Rymmer allt och lite till med perfekta fack och i så fin kvalité. Rekommenderas varmt! Matchande nessesär som även finns i maaagiskt läcker rosa HÄR!

IMG_8695
IMG_8721
IMG_8715

Snygga skal finns det otaliga av. Just nu är detta svarta en favorit, särskilt med ring i detta underbara blommiga glada mönster och matchande skal till AirPods. Älskar blommigt!!

IMG_8689
IMG_8686
IMG_8693
IMG_8698
IMG_8701
IMG_8712

Glöm som sagt inte koden MATPLATSEN, HÄR ger den ytterligare 15 % på redan 30 % rabatt. Gäller på ALLT!

KRAM

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00