ANNONS
Integritet på Tailsweep

Burro Alicante

/

Hej hej

Hinner knappt öppna datorn just nu, är knappt hemma – vi maxar sista dagarna med extra allt. Men nu sitter jag och väntar på att resten ska vakna för att gå ut och äta en sista frukost vid havet så nu passar jag på.

Forts på Alicante.. Gänget bytte om inför kvällen i sann turistanda och gick ut för att leta middag. Det fanns massa läckra ställen som tyvärr var fulla som sagt, nästa gång ska vi se till att boka iallafall middag i förväg. Men på Burro hade vi tur och fick bord!

Mitt gäng <3 Hållt ovanligt sams hela sommaren alla 4 haha. Är kanske för varmt för att orka tjafsa, har mest bara haft det mysigt faktiskt! (hoppas jag inte jinxar nu)

Hade så gärna velat testa Miss Sushi men det var fullbokat, det får bli nästa gång! Älskar rosa ställen 🙂

Men Burro var himla läckert det med, kolla taken!

Barnen valde inte otippat varsin margarita. Kom i cool form på planka med egen pizzaskärare till, kul. (Jättegod pizza tyckte vi vuxna, barnen tyckte de smakade lite speciellt men det var nog den hemkokta tomatsåsen som var lite syrlig i deras smak).

Vi vuxna körde på pasta. Jag beställde en fantastiskt god gorgonzolafylld ravioli medan Micke hade otur med sin kycklingcannelloni som smakade överkokt gröt.

Man kan aldrig få för mycket gorgonzola tänkte jag och tog in en gorgonzolacheesecake till dessert men det var en torr trist historia. Micke beställde chokladfondanten som först tog en evighet att få in och då var snustorr. Bad faktiskt om en ny och då kom den på några minuter och var perfekt krämig.

Gullig flaska limoncello till notan, alltid uppskattat.

Gullig personal och fin service, vacker lokal men lite ojämn mat blev betyget men absolut värt att gå hit!

KRAM

2

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00