ANNONS
Integritet på Tailsweep

Borta bra, hemma och hemma bäst

/

Hej hej

Vi tog oss en dag vid poolområdet på hotellet. Skönt att bara slappa lite. Släpat med mig min bok var jag än varit i sommar men har har hittills läst 1 sida.. Blev inget läst denna dagen heller 🙂 Men en pinacolade blev det och ettt och annat dopp i poolen för v a r m t var det! Men först en god frukost. Fanns allt och lite till och en gullig barnhörna.

Sebbes frukosttallrik är kanske ingen kombo jag skulle valt själv haha.

I botten på hotellet ligger ett fräscht och fint 100 Montaditos. Barnen älskar ju detta så vi gick dit för lunch och beställde lite smårätter att dela på. (bilden utanför är tagen på kvällen, det var inte direkt mörkt vid lunch :)) Reagerar knappt när vi får menyer på spanska längre, inga problem att förstå det mesta! Och det vi inte förstår översätter man lätt med Google translates app, bara att välja språk och öppna kameran i den och rikta mot en text så översätter den i realtid. Har ni koll på det?

Så mycket bröd/pommes/friterat det blivit denna sommar! Älskar ju sånt men hela jag känner mig som en bulldeg inuti nu, längtar efter lite fräscha rätter och kalla skaldjur hemma i Sverige att varva med.

La mig för att läsa i skuggan efter maten men öppnade aldrig boken. Det är ju så kul att bara titta på folk eller stirra ut över havet och dagdrömma och vips har tiden runnit i väg. Och vips var det dags att fräscha till oss för middag på stan.

Mitt gäng <3 Lyckligast lottad i hela världen!

Ingen bokat för denna kväll heller och hann gå runt en bra stund innan vi fick napp. Såg en massa fint på vägen.

Det rustades för konsert..

Och ett besök i kyrkan. Så maffig stämning. Älskar kyrkor, alltid gjort! Sjöng i kyrkokören i många år när jag var liten.

Men sen blev vi himla hungriga och ställde oss snällt i kö utanför en restaurang som såg trevlig ut. Så ser det ut de flesta kvällar, folk står i kö till allt från glasscaféer och restauranger.

Fick tillslut ett trevligt bord i öppningen där det fläktade i lite och beställde in lite svalkande dryck. Sangria måste ju vara livets dryck. Inte alls lika gott att dricka hemma dock, det ska vara hett ute och helst vara i Spanien då. Och helst ingen färdigblandad flaska utan restaurangens egna. Kommer den i olika färger så här brukar det vara ett gott tecken.

Maten var svårfotad men himmelsk god, min tryffelpasta var maaaagisk och barnen supernöjda med sina. Mickes kniv ställde till problem med köttet haha (slö som en smörkniv) men annars gott. Och sen såg vi några äta en så läcker dessert så den var vi ju tvungna att testa. Sitter ofta och spanar på vad andra äter innan jag bestämmer mig, säger ju så mkt mer än att bara se rätterna i text på menyn. Gillar att söka upp stället på instagram också och se vad folk postat. Gör ni också så??

Ett chokladägg fyllt med pannacotta och passionsfruktssås, SÅ gott!

På vägen hem var konserten i full gång och opera ekade mellan husen, så galet maffigt och vackert! Minns inte sist jag såg något liveframträdande, blev nästan tårögd.

En himla mysig liten minisemester på semestern, hit åker vi gärna tillbaka!

Men sen var det hem till Torrevieja som gällde, alltid skönt att komma ”hem”. Känns verkligen som hemma där nu, så tacksam och glad för att ha två hem vi älskar. Och just nu sitter jag i bilen och är snart hemma i vårt svenska hem. Helt galet, har det redan gått en månad? Men ligger lite efter med inlägg från Spanien så det behöver vi inte låtsas om just nu. Jag pytsar ut dem här de närmsta dagarna!

KRAM

11

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00