ANNONS
Integritet på Tailsweep

En disig heldag på stranden

/

Hej hej

Det blev inte många heldagar på stranden inte, att gå upp 7 för att slåss om en ruta var inte aktuellt så många mornar. Men när grannarna bodde över så tog Stina och jag och travade ner så vi var nere strax innan 07:30, trodde vi skulle ha en del att välja på men fick i princip de två sista rutorna. Längst fram och allt så vi var grymt nöjda med våra kap även om de var oroväckande nära havet 🙂  Satt i varsin ruta och jobbade innan solen kikade fram och resten av gänget kommit ner.

Eftersom vi var uppe med tuppen åt vi frukost vid stranden efter en stund på Soraya. Räcker med en kopp cappuccino med vispgrädde för mig, är ju ingen frukostmänniska så här tidigt.

Lika varmt i havet som i luften. Minst. Även jag som är en badkruka av rang har badat massor i sommar. Extra kul de dagar man hade kompisar på besök tyckte barnen såklart. Småkillarna var nonstop i vattnet i princip, särskilt Eddie. Tror inte jag såg honom i en solstol eller i rutan alls en enda gång haha. En riktig liten fisk.

Efter några timmars badande traskade vi bort till Amber Brewery för lunch och ölprovning. Lekplats inomhus för barnen 🙂

Jag tog en schnitzel med majonnäs och friterad potatis, mycket god! Pasta med Gambas var lite torr men god hälsar Micke och Wallentins delade på en god skaldjurspaella.

Stranddagen avrundades men en tur med trampbåt. Det kostar 20 E för en timme och uppskattades verkligen av barnen. Egen rutschkana att åka från och kul att hoppa från båten.

En fin heldag på stranden. En av två på denna semester 🙂 Fler tidiga mornar blev det inte.

KRAM

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00