ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Timonel Belchica

/

Hej hej

Var ju tvungen att ta med vännerna till en av favoriterna – Timonel Belchica. Har skrivit om dem tidigare HÄR om det känns bekant. Är ni i Torrevieja så rekommenderar jag verkligen ett besök. Boka gärna bord innan för det är inte många platser.

Världens gulligaste par som har den, mannen är kocken och gör allt från scratch, och frun serverar (och i somras hade de även sonen på besök som hjälpte till) och allt är bara så himla gott och charmigt. Man väljer på två menyer med ett helt gäng rätter, kockens val (då bestämde krocken vad ni äter) eller den andra menyn med några färre rätter (tror det var 6 st denna gång?) och då väljer man själv mellan 2 st till varje rätt. Och vinpaket till detta som fylls på frikostigt.

Sen avslutades kvällen med den gulligaste gesten, de undrade om det var jag som var ”matplatsen” och skrivit så fint om dem och hade förberett en liten present till mig <3 Huuur gulligt? Så kul när tips uppskattas, både av er och dem jag tipsar om.

En helt perfekt kväll som avslutades med en kort promenad i sanden framför fullmånen i den ljumma natten hem.

Kommer sakna de varma nätterna nåt galet!

Den rosa klänningen var ni många som undrade över på instagram och beställde, så kul att höra. Den är verkligen ett lyckopiller i garderoben! HÄR hittar ni den.

Nu ska jag utfodra mina små lyckopiller som nyss klivit upp här. Önskar er en fin start på dagen. Lillördag i dag ju, kanske firas det med nåt extra gott att äta i kväll?

KRAM

11

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00