ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

En efterlängtad fredag – och snart en till

/

Hej hej

Träffade äntligen våra saknade grannar som vi inte sett på evigheter. Fredag betyder AW i vårt lilla gäng och denna fredagen blev det bara vi och fam D. I ur och skur och alla väder har vi påpälsade setts utomhus på distans i olika former senaste året. Mysig tradition som vi gärna håller kvar i. Det fångar in helgkänslan liksom! Och fast alla är vaccinerade så sitter vi gärna utomhus så länge det går.

Lite smått och gott i snurrbrickan till de små (DENNA).

Och en Amaretto sour fick bli fredagsdrinken.

Amaretto sour
1 drink

4 cl amarettolikör
3 cl citronsaft
2 cl sockerlag
2 cl rom
1 äggvita

Blanda samtliga ingredienser Och skaka i en shaker. Tillsätt is och skaka ytterligare. Sila upp i glas och servera med ett körsbär.

AW:n var så trevlig så det blev en helkväll av det. Plocket vi ställde fram räckte gott och väl som middag till oss vuxna och barnen fick tacos som grannarna förberett. Satt ute till efter midnatt och pratade i skenet och värmen från terassvärmarna. Hoppas på många fler sköna kvällar ute innan hösten är här på riktigt!

(Bra pris på detta favoritporslin HÄR nu! Älskar att mixa och matcha ur denna serie)

Snart fredag igen! Ska försöka att inte rusa dit i tankarna ännu, det är ju ett par sköna dagar att njuta av innan först. Lillördag i dag dessutom. Det blir något med räkor ur en matkasse vi testar i kväll. Återkommer med resultatet. Vad äter ni??

KRAM

20
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00