ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

En efterlängtad fredag – och snart en till

/
IMG_0172

Hej hej

Träffade äntligen våra saknade grannar som vi inte sett på evigheter. Fredag betyder AW i vårt lilla gäng och denna fredagen blev det bara vi och fam D. I ur och skur och alla väder har vi påpälsade setts utomhus på distans i olika former senaste året. Mysig tradition som vi gärna håller kvar i. Det fångar in helgkänslan liksom! Och fast alla är vaccinerade så sitter vi gärna utomhus så länge det går.

IMG_0181
IMG_0184

Lite smått och gott i snurrbrickan till de små (DENNA).

IMG_0195
IMG_0180
IMG_0186
IMG_0192

Och en Amaretto sour fick bli fredagsdrinken.

Amaretto sour
1 drink

4 cl amarettolikör
3 cl citronsaft
2 cl sockerlag
2 cl rom
1 äggvita

Blanda samtliga ingredienser Och skaka i en shaker. Tillsätt is och skaka ytterligare. Sila upp i glas och servera med ett körsbär.

IMG_0193

AW:n var så trevlig så det blev en helkväll av det. Plocket vi ställde fram räckte gott och väl som middag till oss vuxna och barnen fick tacos som grannarna förberett. Satt ute till efter midnatt och pratade i skenet och värmen från terassvärmarna. Hoppas på många fler sköna kvällar ute innan hösten är här på riktigt!

IMG_0177
IMG_0175
IMG_0176
IMG_0187
IMG_0189
IMG_0201
IMG_0204
IMG_0206

(Bra pris på detta favoritporslin HÄR nu! Älskar att mixa och matcha ur denna serie)

Snart fredag igen! Ska försöka att inte rusa dit i tankarna ännu, det är ju ett par sköna dagar att njuta av innan först. Lillördag i dag dessutom. Det blir något med räkor ur en matkasse vi testar i kväll. Återkommer med resultatet. Vad äter ni??

KRAM

20
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00