ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Sensommarkläder

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej hej vardag!

Där gick startskottet för hösten. Och med det menar jag inte h ö s t, det är ju faktiskt sensommar om man ska vara petig. Men höstterminen börjar för barnen i dag. Och vädret spelar ju lite in, regnar det och är grått och busväder så känns det ju gärna som höst. Men nu hoppas jag vi får njuta av lite skönt sensommarväder som utlovat! I dag skiner solen från klarblå himmel här, härligt för skolbarnen som började i dag och slapp bli blöta på vägen till skolan och härligt för mig som tänker sätta mig med kaffekoppen på takterassen i solen och bläddra i lite matmagasin för inspo i lugn och ro.

Lite klädinspo bjuder jag på i bloggen denna morgon! Lindex är verkligen en av mina favoritbutiker och nog där jag handlar allra mest. Tycker de har vackra snygga coola fina kvinnliga plagg i många storlekar och passformer och till bra priser. Me like!

Den här toppen köpte jag i både grönblommigt och svart och har använt såå mycket. Perfekt nu när det är lite svalare men långt ifrån dags för polotröjor. HÄR finns den (149:-, XS-XXL)

Jeansen har jag i vitt och blått sen tidigare, en klassiker i garderoben. Lite högre med raka croppade (lite kortare) ben och skön passform. HÄR finns de i massa färger.

Söt puffig oversizetop med spets, fin till tighta jeans (kanske en tightare modell en dessa) eller skinntights och stövlar i höst med en snygg stickad kofta till. HÄR finns den, nu på 50 % rabatt!!

Denna kjolen älskar jag, lika fin och tjusig en sommarkväll som på nyårsafton (tänk en vit liten blus eller fluffig polo till) och SÅ fin passform på. Kostar bara 89:50 nu, skynda fynda HÄR!!

Och denna sköna jumpsuit är som att ha på sig ingenting! Har haft den massor under sommarens varma dagar men lika fin med en stor stickad kofta till i höst eller skinnjacka till. HÄR finns den (halva priset nu!) och HÄR finns skärpet.

Och tillsist en himla mysig pyjamas i superskönt material. Vet inte med er men jag fryser alltid när jag sover. Har helst både pyjamas/nattlinne och morgonrock på mig 😉 HÄR finns denna och matchande nattlinne HÄR. Och missa inte alla nyheterna som precis fyllts på HÄR, såå mycket fint!

Men nu ska jag faktiskt hoppa ur pyjamasen och klä mig som om jag vore på jobbet. Varit så mycket mjukiskläder och sovtoffs under pandemin och både jag och bloggen blir oinspirerade och trötta av det. Mycket roligare att gå upp och klä sig lite fint och kanske sminka sig lite och åtminstone kamma håret även om man jobbar hemma 🙂

Är ni fler som fortfarande jobbar hemma eller går ni tillbaka till er arbetsplats nu? Eller hur ser era dagar/sysselsättning ut? Föräldralediga, pluggar, arbetssökande, hemmafruar, hemmapappor, egen verksamhet? Berätta gärna, så kul att höra vad ni gör.

Nu kör vi hösten, bring it on!!

KRAM

36

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00