ANNONS
Integritet på Tailsweep

Godmorgon fredag

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej

Hoppas dagen startat bra för er! Peppade för helg? Det är man väl alltid 🙂 Micke ska bort i kväll med jobbet så det är barnen och jag hemma. Ska se om vi kan enas om nån film och äta något gott. Det sista kan vi nog inte enas om så det får nog bli olika, jag är sugen på hemgjord gnocchi med salviasmör. Men tänkte göra en Pizookie till dessert och den kanske alla 3 gillar 😉

Nyfixade naglar, så välbehövligt! De förra började nästan trilla av men drar mig alltid in i det sista att gå i väg, tycker det är så seeegt att sitta där. Men nu är det gjort och man känner sig alltid lite extra fin och fräsch med fina naglar. Och Sebbe vill bli kliad på ryggen mest hela tiden. Mina egna är hemska, så tunna och mjuka så de går alltid av eller skivar sig.

Haft en mysig morgon i morgonrock och tända ljus och kaffe framför Nyhetsmorgon. Fick skicka barnen och sno lite mjölk av en granne innan de for till skolan, katastrof när det är slut på mjölk till morgonkoppen!!! Märks att Micke var själv med barnen i går och lät dem dricka upp all.. Morr. Själv snor jag alltid undan sista decilitern om det är sista kartongen och säger att det är slut. Barnen skiter jag i, de kan dricka juice till frukost haha.

Sa jag att jag har nya naglar? Ahhhh så skönt. Fått gömma dem på bild på sistone.

Har alltid ett ljus från Yankee candle tänt. Varje dag året om. Detta är ett av favoriterna, helt maaaagiskt gott och doftar lagom mycket. Finns HÄR och en himla massa andra goda dofter. Passa på att bunkra för just nu får ni 20% rabatt på allt vid köp över 399 kr med koden NORDICFEEL20 !! HÄR är hela sortimentet.

Försöker stärka upp håret efter en sommar med sol och bad och värme. Och lite för dåliga produkter på sistone, blir lite snål i bland och använder de andras från matbutikerna (eller Olivia är mån om sitt hår och köper eget dyr-schampo men det får man inte röra) och det straffar sig alltid. Så nu slog jag till på en ny serie som jag hört ska vara heeeelt fantastisk och bra för att just stärka hår som lätt går av och är slitet och skadat. Känns som det knakar i hårstråna så fort jag har en tofs och de går av där snodden sitter och blir liksom inte längre. Fler som känner igen sig??

Nu investerade jag i DESSA och hoppas på underverk. Finns värmeskydd och serum och lite allt möjligt (och för olika hårtyper, sugen på den ljusrosa också, den lät verkligen som nåt för mitt hår). Som sagt 20% rabatt på allt just nu vid köp över 399 kr med koden NORDICFEEL20 HÄR så passa på om det är något ni behöver.

Dags att hoppa ur morgonrocken och åka in till stan för jag har lunchdejt!

KRAM

15
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00