ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Fredagspepp, fredagsnytt och fredagsgott!

/
IMG_1404

Hej hej

Hallåååå, bästa dagen är häääär!! Älskar att vakna på fredagshumör, särskilt till ett nystädat hus. På ovanligt peppigt humör i dag, hoppar runt med hög musik ur Sonoshögtalarna. Älskar spansk musik, just nu lyssnar jag på Dvicio.

Lite nytt jag köpt på sistone. Först och främst unnade jag mig ett orange paket med en höstpresent till mig själv för att jag tyckte jag var värd det. En stor urgosig cashmerehalsduk från Louis Vuitton som jag haft på önskelistan länge. <3

IMG_1402
IMG_1399

Helt fantastiskt ljuvligt uuuunderbar, så så nöjd.

IMG_1391
IMG_1392
IMG_1407
IMG_1406

Nya sminkborstar behövdes verkligen, hört mycket gott om DETTA märke och de var verkligen underbara!! Wow så härliga! Tips tips. Just nu kampanjpris på hemsidan dessutom.

IMG_1396
IMG_1395

Köpte en stor härlig stilren brödkorg för billig peng HÄR, så härligt att fylla med nybakat bröd eller bullar till helgfrukosten.

IMG_1393

Och Carin Wester gör ju SÅ snygga mössor HÄR!

IMG_1412

Vill ni ha tips på både god och snygg favvo-parfym så tipsar jag om DENNA! ”Bonbon är en tidlös parfym från Viktor & Rolf som karakteriserar självsäkerhet och karisma. Den förföriska doften är försluten i en exklusiv flaska i form av en läcker rosa rosett. De lyxiga dropparna har en berusande och oemotståndlig karamelldoft. En självklar, feminin doft för den nya generationens kvinnor!” Läs gärna kommentarerna den fått HÄR 🙂

IMG_1413
IMG_1423
IMG_1431

Den här outfiten har ni väl sett många gånger nu men jag bor nästan i den 😉 Perfekt höstklädsel i detta mittemellanväder. Top HÄR och mina faaaavoritbyxor HÄR. Har dem även i beige och den färgen finns på rea HÄR!! (jag har 38 på mina)

IMG_1447
IMG_1449
IMG_1451

Köpte ett par andra sköna svarta byxor på Lindex också, HÄR! Snygg passform, stretchiga och dragkedja i sidan med något utsvängda croppade ben. (jag har 36)

IMG_1467
IMG_1466

En och annan kaffe på stan har det blivit.

IMG_1366
IMG_1368
IMG_1369

Och lite nya godsaker i skåpen. Dessa toast-kex är så galet goda att ha till ostbrickan, tips! Och de svarta oliverna var beroendeframkallande, aaaah!! (Köpta på House of taste i Wadköping). Wafers från matbutiken, helt ok goda.

IMG_1474
IMG_1485
IMG_1487

Rosébubbel och kronärtskocka, passa på medan det är säsong! Så himla gott att koka riktigt länge så den blir mjuk (ca 1 h 15 min kanske?) och doppa i smör och flingsalt. Skulle kunna leva på detta!

IMG_1476
IMG_1480

Lite godis till bara mig. Ingen annan i familjen är särskilt förtjust i just smågodis. Konstiga typer!

IMG_1495

Sett klart Why women kill har jag gjort. Det kanske jag redan tipsat om? Tål att tipsas igen, det är bara en säsong och SÅÅÅ bra. Gillade man Desperate Housewives så gillar man garanterat denna.

IMG_1501
IMG_1498

Gillar verkligen modet med väst. Perfekt för mig som är frusen att slänga på sig! Denna har ni HÄR. (jag har S)

IMG_1502
IMG_1504

Tunn skjortjacka HÄR. (jag har 34)

IMG_1375
IMG_1385

Sen har vi ätit vääääääärldens godaste pasta! Fick samtidigt oväntat besök av grannen Henry 2 år som plötsligt sprang omkring inne hos oss i bara blöjan haha.

IMG_1377

Rn riktig snabbrätt men ändå sååå gott. God fylld färsk pasta på en bädd av ruccola, toppad med gräddig gorgonzolasås,  prosciutto med tryffel, en burrata och brynt smör med salvia. Och parmesan, alltid parmesan. Skulle kunna äta detta 7 dar i veckan! Perfekt fredagsrätt när det gärna får gå snabbt men ändå smaka lyxigt

Gorgonzolasås


50 g smör, brynt


1 dl vitt vin


5 dl vispgrädde


1 st kycklingbuljongtärning


30 g gorgonzola


saltBryn smöret i en kastrull och häll sedan i vitt vin och låt koka ca 1-2 min. Häll sedan i grädde och buljongtärning. Låt reducera till en lagom krämig sås. Rör ner gorgonzolan och rör till den smält, smaka av med salt och peppar.

IMG_1388
IMG_1384
IMG_1375
IMG_1373

Koka pastan enligt anvisningar och bryn lite smör med salvia i. Montera sedan ihop rätten på ett stort fat. Ät och njuuuuut!

Ha nu den bästa av fredagar, fira det som firas kan och njut av allt positivt ni kan tänka på!

KRAAAAM!!

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00