ANNONS

Fika från frysen

/
IMG_8481

Godmorgon måndag! 

Har ni haft en fin helg? Berätta gärna vad ni gjort! Vi fick äntligen tummen ur och började fixa till allrummet på övervåningen, jag stod och målade hela dan i går! Helt öm i handen i dag 🙂 Tror det blev bra, svårt att se i dunkelt dagsljus men det är väl bara att vänja sig vid det ljuset nu hehe. Ska se om jag orkar släpa tillbaka möblerna nu, allmän kaos här hemma nu och då blir det kaos i min hjärna också. Möblerar nog om lite när vi ändå håller på.

Kvällen spenderades med en välförtjänt pizza och näst sista avsnittet av Nine Perfect Strangers. Riktigt spännande nu!

IMG_8480

Tips, goda frys-bullar från Findus ”Lyxigt stora kardemummabullar med mandelfyllning”.

Kort vecka denna vecka, barnen har studiedag både torsdag och fredag. Ska slänga på mig träningskläderna nu och ta mig en runda så jag piggnar till. Finns det nån som vaknar pigg och utvilad en måndag?? Nä jag tänkte väl.

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00