ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dags att börja leta julpynt??

/

Innehåller reklam för Cellbes genom annonslänkar

Godmorgon! 

I dag är en efterlängtad dag vill jag lova, berättar mer sen (kika i mina stories på instagram om ni vill hänga på). Men först en dag fullspäckad med jobb, massa kul sådant så jag har varit uppe sen ottan och pinnar runt som en duracellkanin.

Om ett par dar är det 3 månader till julafton – absolut bästa dagen på hela året! Och inte för att man får julklappar haha (vi köper inte till oss vuxna längre, utan bara till barnen) men det är min favorithögtid på alla sätt och vis!

Men jag är inte en sån som bara firar jul i juldagarna som ni säkert vet vid detta laget utan jag börjar tidigt så jag hinner med allt utan stress och hinner njuta länge. Hinner se alla de där julfilmerna man vill frossa i, baka och äta allt det där julgodiset och bakverken, glöggfika och julbord på löpande band. Vågar man hoppas på julbord ute och kanske någon julshow i år? Jag brukar ju klämma in sisådär 5-10 julbord men förra året blev det ju noll. På julafton är det grand finale av allt julfirande med extra allt och sen är jag trött på allt. Hehe. Mellandagarna spenderas med att packa ner julen och göra lite nyårsfint och köpa tulpaner istället för julblommor och hyacinter. Perfekt upplägg för mig! Men alla är olika 🙂 Jag brukar börja smyga in julen i form av att bunkra godsaker i frysen och kika på julfilmer och lyssna på julmusik och handla på mig glögg osv efter höstlovet. En liten bit in i november alltså. Och lagom till 1:a advent (om inte tidigare) åker julgranen och stjärnorna och pyntet fram! Hela december ska glittra, dofta och låta j u l m y s !!!

Så nej det är inte för tidigt att börja leta julpynt nu. Det tar ju slut i butikerna så snabbt! De snyggaste stjärnorna är alltid slut när jag får tummen ur och de finaste pynten. Älskar lite gammeldags krimskrams (gärna i vinrött – inte så glad i tomterött förutom i polkagrisar) blandat med modernt och stilrent och vitt och hittade den sööööööötaste speldosa som matchar mina nötknäppare och annat pynt jag längtar efter att packa upp. Den är så fin som den är men vill man maxa stämningen så tänder man den i olika färger och kan dessutom spela flera olika julsånger. Finns HÄR så passa på att knipa en om ni är sugna!

Mysigt fint hemma-mjukisset i kjol HÄR (jag har 38/40) och tröja HÄR (jag har 34/36). Serien finns även i  polo HÄR, vida byxor HÄR, och väst HÄR, och allt finns i strl 34/36-62/64.

Och hösten/vinterns finaste gräddvita mjukt fodrade kängor HÄR (finns från strl 36-44), ursköna!! (Ett favotitmärke på skor, alltid lika sköna och bra passform).

Nu ska jag plocka undan julpyntet för nu hehe, det är t.o.m för tidigt för mig att ställa fram något än. Och fortsätta snurra runt som en duracellkanin här, mkt att fixa i dag. Men det är lillördag och det blir bubbel i kväll. På en av mina favoritplatser 🙂

Stor KRAM på er alla fina läsare!! Önskar er en härlig onsdag!

24
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00