ANNONS
Integritet på Tailsweep

Färg, höstponcho och blingbling

/

Innehåller reklam för Lindex genom annonslänkar

Hej hej

Tips tips, 20 % på alla damkläder nu! Höstgarderoben hos mig består av både tunnare och tjockare plagg – och går mycket i brunt och beige men också i härliga färgklickar. När jag var liten var rött och rosa ihop AJABAJA. Why?? Det är den läckraste färgkombon jag vet! Håller ni inte med?

Ljuvlig sweatshirt, blir glad bara jag ser den! Älskar färgerna. HÄR finns denna. (jag har xs)

Till har jag de där sköna stretchbyxorna jag tipsat om tidigare med lite utställda ben och dragkedja i sidan. Snygga till allt! Finns HÄR. (36)

Och ingen höst utan en poncho. Är lite av en ponchohilic! HÄR finns denna kabelstickade raring.

Lite fint bling till håret. Går ofta i uppsatt och älskar hårspännen och fina snoddar och klämmor.

HÄR hittar ni alla dessa!

Och tillsist lite mer hääärlig färg i DENNA klänning! Funkar ju året om!

Älskade långkoftor! DENNA finns både i vitt och grått och är riktiga favoriter i höstgarderoben.

Det var de tipsen jag hade i dag! Hoppas ni fick lite inspo och kanske hittar nåt ni gillar. Just nu 20 % på alla damkläder, t.o.m 28/9!

Själv ligger jag just nu i bikini och svettas men ska hem och svida om för det är internationella tapasdagen här i Torrevieja i dag så här ska ut och testas tapas genom stan! (en tapas + dryck för 2:50 Euro)

Ha en fin lördag raringar!

KRAM

6

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00