ANNONS
Integritet på Tailsweep

HÖST fr.o.m i dag.

/

Hej hej

Tillbaka på svensk mark med ny energi. Så underbart att komma i väg några dagar på tu man hand, och underbart med en sväng sommarvärme. Nu är jag redo att kalla sommaren över för i år och omfamnar hösten, i dag blir det höst för mig!

Har laddat crockpoten med kvällens middag och lunchen står i ugnen.

Sugen på att laga mat! Hösten är ju så mysig matårstid med alla grytor och soppor och pajer och husmanskost. Mustigt och smakrikt och värmande. Det ser jag fram emot!

Frukosten ätes i sängen i dag 🙂 Lite segstartad, ändå somnade jag 21:08 i går. Tror det är rekord i vuxen ålder haha. Dock i soffan så jag fick stapla upp och lägga mig sen men somnade om direkt. Intensiv helg helt enkelt, vi maxade tiden och sov inte bort timmarna i onödan om man säger så 🙂 Ska ladda upp bilderna ur kameran strax och återkommer med några inlägg från Spanien.

Sen tänkte jag köra en EFIT någon dag, det har efterfrågats länge. Nån särskild veckodag som lockar?

Önskar er en fin start på denna vecka!

KRAM V

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00