ANNONS

Höstmys bland alla färgsprakande löv

/

Reklam för Ellos

2aaf6567 ac77 41d9 8eb9 a0dd992d1c0e 1.jpg

Dags att mysa ner oss och se fram emot en härlig höst, visst! Det blir filmkvällar och seriemaraton på löpande band, det mysigaste med hösten tycker jag. Tända en massa ljus och hoppa i ett riktigt mysigt set (som detta puderrosa på bilden, huuur gosigt? Byxan HÄR och tröjan HÄR).

Jag har precis sett klart Clickbait, den var riktigt bra! Älskar såna spännande serier, perfekt i höstmörkret. I går började vi på Close to me, verkar också bra. Ska fortsätta plöja i kväll och till middag väntar en mumsig gryta. Glömmer nästan från år till år hur mysig hösten är när den väl är här 🙂 Serietips och filmtips är alltid välkommet, ser ni något just nu ni kan tipsa om så blir jag glad!Dags att ge upp sommarjackan och stoppa undan sandalerna också. Istället åker höstens mysigaste långa koftor, kappor och jackor fram. DENNA dunkappan finns i flera färger, SÅ fin och det härligaste ytterplagg jag vet, man behöver inte frysa när man har en riktigt lång kappa. För de lite varmare dagarna (eller inomhus de kalla) är en snygg långkofta aldrig fel, HÄR finns den svarta (även i fler färger). En urgosig långskjorta i pilé hittar ni HÄR och den snygga grå långskjortan HÄR – långskjortan måste ju vara höstens mest poppis plagg?

Hittar ni något ni gillar så får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser med min rabattkod 435496. (Gäller t.o.m 30/9.)

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00