ANNONS
Integritet på Tailsweep

Beachhäng, frukost och andra gången gilt

/

Hej hej

Ställde klockan tidigt för att inte sova bort den sista dagen (vi hade tre dagar på plats). Lite väl tidigt kanske, måste sett fel på klockan haha. men 7 var vi vakna och på språng. Spenderade några timmar på stranden (Micke sov i solstolen) innan restaurangerna öppnade och gick då och satte oss på Flores för att testa frukosten.

Perfekt tillagad Eggs Benedict faktiskt! Och det fanns en hel del kul på menyn. Goda pannkakor men rätt dyra i spanska mått mätt.

Förutom strandhäng så blev det lite shopping i stan. Micke hittade en så sjukt snygg skjorta. Och sjukt dyr haha men han unnar sig sällan så efter lite övertalande slog han till.

Strosa runt i stan är det bästa jag vet. Det och att slå sig ner på ställen och titta på folk. Så det roade vi oss med.

Det fick bli lite tapas till lunch. Några kostade 3 Euro visade det sig på notan sen men priset hade visst ”regnat bort för några dar sen” haha. Jojo.

Gick till vårt Consum och köpte dryck att fylla kylen med inför nästa gång och toapapper 😉

Sen var ju frågan var man skulle äta den sista kvällen? Det slutade med el Muelle för andra gången. Blev perfekt. Delade på en god charkbricka och grillad chorizo till förrätt och sen en pasta carbonara och en lasagne. Hade tänkt en efterrätt också men beslöt oss för en drink på vårt kvartersställe Tango som avslutning istället.

Min allra bästa vän <3

Sen spenderade vi kvällen med att plocka i ordning och inventera hemma i lägenheten, rensa och sortera i garderoberna, sätta upp lite gardiner och hyllor och tvätta lakan för 8 sängar som ska bäddas nästa gång. Upp och i väg tidigt nästa morgon, frukost fick bli i loungen innan avfärd.

Underbar liten trip! Det får gärna bli en septembertradition 🙂

KRAM

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00