ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gua sha

/

Innehåller reklam för Nordicfeel genom annonslänkar

Hej hej!

Vad sitter jag och gör undrar ni kanske? Haha, ja jag med. Men sett såna här stenar (Gua sha) ”trenda” ööööverallt så jag blev så nyfiken. Har ni sett? Men även om det är trendigt just nu så har Gua sha en tusenårig historia och är väl känt inom traditionell kinesisk medicin.

Det är lite som yoga för ansiktet, en slags ansiktsmassage som skulpterar ansiktet och bidrar till att spänningar i nacke, käke och ansikte minskar och sätter igång blodcirkulationen. Väldigt skönt att sitta och pyssla med faktiskt. HÄR hittar ni denna på kampanjpris nu!

Beställde även lite nya krämer, en dagkräm och nattkräm. Så kuuul!! Älskar att prova nytt och använt samma så länge nu. Fick tips av min väninna när vi var och lunchade. HÄR hittar ni dessa.

Nu ska vi ta kväll här. Hade tänkt en rätt med skaldjur i till middag men orkar inte göra den så vi äter upp skaldjuren som de är haha.

Helg i morgon, med en massa kul inplanerat faktiskt. Bortbjudna på middag för första gången på evigheter hos vänner vi inte umgåtts med sen innan Corona så det ska bli såå himla mysigt!! Och sen väntar kalas för grannen som fyllt 2. Det önskades en EFIT (ett foto i timmen) i helgen, vi får se om det blir i morgon eller på lördag.

KRAM på er och tack för att ni alltid är så goa.

6

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00