ANNONS

Gua sha

/

Innehåller reklam för Nordicfeel genom annonslänkar

IMG_4267

Hej hej!

Vad sitter jag och gör undrar ni kanske? Haha, ja jag med. Men sett såna här stenar (Gua sha) ”trenda” ööööverallt så jag blev så nyfiken. Har ni sett? Men även om det är trendigt just nu så har Gua sha en tusenårig historia och är väl känt inom traditionell kinesisk medicin.

IMG_4264

Det är lite som yoga för ansiktet, en slags ansiktsmassage som skulpterar ansiktet och bidrar till att spänningar i nacke, käke och ansikte minskar och sätter igång blodcirkulationen. Väldigt skönt att sitta och pyssla med faktiskt. HÄR hittar ni denna på kampanjpris nu!

IMG_4263

Beställde även lite nya krämer, en dagkräm och nattkräm. Så kuuul!! Älskar att prova nytt och använt samma så länge nu. Fick tips av min väninna när vi var och lunchade. HÄR hittar ni dessa.

IMG_4261
IMG_4259
IMG_4260
IMG_4262

Nu ska vi ta kväll här. Hade tänkt en rätt med skaldjur i till middag men orkar inte göra den så vi äter upp skaldjuren som de är haha.

Helg i morgon, med en massa kul inplanerat faktiskt. Bortbjudna på middag för första gången på evigheter hos vänner vi inte umgåtts med sen innan Corona så det ska bli såå himla mysigt!! Och sen väntar kalas för grannen som fyllt 2. Det önskades en EFIT (ett foto i timmen) i helgen, vi får se om det blir i morgon eller på lördag.

KRAM på er och tack för att ni alltid är så goa.

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00