ANNONS
Integritet på Tailsweep

Shopping, sol och mat. Alla goda ting är tre.

/

Hej hej 

Här kommer lite mer värme! Tog vår lilla bil och åkte i väg till La Zenia Boulevard – ett gigantiskt shoppingcenter utomhus med så himla mycket bra och roliga butiker.

Åt frukost på plats. En typisk spansk frukost, varsin croissant och kaffe. Enkelt och så gott! Sen smakar ju allt 100 ggr godare utomhus i värmen.

Senaste gångerna har jag shoppat ingenting när vi varit här, det brukar vara Micke och Olivia som står för den biten. Men nu hade jag inga barn att serva (Sebbe får man muta och roa så gott det går, shoppa är inte hans grej så tackolov för mobiler och fri surf och Olivia blir eld och lågor och vill ha mig som personal shopper) så blev det lite smått och gott!

Glas och karaffer, en bakform, en jacka, en väska och en kofta tror jag det slutade med. Och Micke köpte träningskläder och skor. En del blev kvar i Spanien men kan visa det jag tog hem.

Godaste sangrian finns vid torget här! Ett måste mitt i shoppingrundan.

Lagom till en sen lunch var vi hemma igen och satte oss på Soraya vid havet och njöt av räkor i vitlöksolja med bröd och aioli (typ det godaste som finns?? Favvomaten i Spanien!) och varsin gigantisk öl och Sangria.

På kvällen hade vi bokat ny restaurang att testa, ute i Villa Martin. Ligger ca 20 min bort med bil, en bit in från havet och känt för sina golfbanor bla. Väldigt mysigt! Restaurangen visade sig ligga vid La Plaza – ett myller av restauranger på fler våningar runt ett litet torg. Så himla härligt ställe!

Vi hade bokat bord på Gatsby. Mest känt för sina drinkar (som var grymma – goda och fina) men snyggt inrett och god mat också.

Jag tog en wagyu-burgare med pommes som var riktigt god, vilka smaker! Och Micke tonfisk tataki. Sen tog vi en taxi tillbaka till stan, strosade lite genom tivolit och längs havet hem. Kikade in på gamla Luna som nu är Flores – så vackert! Instagramvänligt. Smart 😉 Det firades Oktoberfest så vi tog en iskall öl och en pretzel innan vi kilade hemåt.

KRAM

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00