ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Lite smått och gott och happy peppy!

/
IMG_3493

Godmooooorgon!

Vaknat på ovanligt bra fredagshumör! Tänt en massa ljus och spelar Fredagslistan på så hög volym så nån ringer väl störningsjouren snart 🙂 Huset är nystädat och det saknas bara en fredagsbukett som pricken över i:et, ska ta mig till Tybble och köpa mig en sån så fort leveransen kommit som jag sitter och väntar på. Har köpt lite smått och gott under veckan som ni kanske vill se?

IMG_3491

Den här mjukishoodieklänningen är inte ny men jag har använt den så h i m l a mycket så den tål att tipsas om, finns några kvar HÄR ( i 4 olika färger). Mycket skönt tips!

IMG_3474

Hade tänkt tipsa om denna mössa också som jag gillar mkt (och jag har sååå svårt att hitta mössor!) men nu minns jag inte var jag köpt den?? Gaaah får återkomma haha. Bra tips va 🙂

IMG_4130
IMG_4134
IMG_4132

Var en sväng till ikea för att kika på något helt annat men kom hem med detta. De hade börjat plocka upp julen, sånt kan jag ju inte motstå!

Sen hoppade jag in på H&M och hittade så fina höstplagg. Får inte nog av västar, underbart mode nu! Skira blusar, varma västar, skinnbyxor eller klänningar till, och i dova mjuka färger. Ljuvligt!

IMG_4136

Detta fick följa med hem. (Kan visa några av dem i stories på instagram sen, har nog några bilder från provhytten).

IMG_4137
IMG_4138

DENNA blusen, så himla fin på! (rymlig) Och DENNA och DENNA (grymt pris). DENNA klänning och DENNA långa satinblus. Och en mössa och polokrage i cashmere HÄR och HÄR, så ofantligt mjuka och sköna.

IMG_4139
IMG_4140

På Rusta sprang jag på tygskor för 20 kr st! Köpte ett gäng att ta med ner till Torrevieja. Och en så fin ryggsäck, tror den kostade 99 kr.

IMG_4255
IMG_4256

I går satt jag på stan och jobbade medan städfirman var här. Mysigt! Regnet öste ner utanför och kaffet har aldrig smakat godare! (koffeinfritt, heja Espressohouse).

IMG_4364
IMG_4365

En sväng på stan för att köpa med mig en påse ostar från Ostbutiken men hamnade även på Åhlens i jakt på ett par ostknivar som var precis vad jag hittade. Och lite mer 🙂

IMG_4367
IMG_4369

Ja men veeeem kan motstå skumtomtar?? Inte jag. Och inte när de är så fint förpackade 🙂 Jag som inte ens gillar skumgodis?? Men skumtomtar älskar jag.

IMG_4371
IMG_4372

SÅ fina ostknivar (129 kr) HÄR.

IMG_4373

Och matchande himla snygg serveringsskål/salladsskål HÄR.

IMG_4379
IMG_4380

Den HÄR kaffemuggen visade jag på instagram i morse, såg precis ut som Hemglass glasstårta när jag hade kaffe med skummad mjölk i haha. Vet ni vilken jag menar? Väldigt god att dricka ur och såå fina! Och fjäderlätt, väger typ ingenting?

IMG_4377
IMG_4375

Hur smaskig skål?? Så snygg färg mot trä. Den blir det fredagsgodis i idag! HÄR finns den och många fler.

IMG_4382

Fantastiskt material i DENNA top!

IMG_4383

WERA gör så hiiimla tjusiga kvinnliga plagg, skulle kunna tänka mig hela höstkollektionen! Kolla bara den första tröjan med mönster, den ropar på mig! DENNA tunna gräddfärgade tröjan fick följa med hem, supermjuk och inte stickig (vet att ni är fler som är känsliga för sånt).

IMG_4384

Kan hända att tomtarna hamnar i godisskålen i dag 🙂

IMG_4381

Just ja, köpte ett såååå mjukt och skönt sett underkläder. Älskar mjuka bh:ar men ogillar att trä dem över huvudet, vill ha knäppning bak. HÄR finns denna och trosan HÄR (finns i en massa olika färger). 25 % på hela köpet ser jag nu, det var ju typiskt att jag inte visste det i går.. Har dem på mig nu så inte mycket att göra åt 🙂

Nu orkar jag inte vänta på budfirman mer (vad är det för påfund egentligen att de ska komma under dagen, vem kan sitta hemma och vänta på det?? ) de ringer förhoppningsvis en halvtimma innan de kommer så får jag väl kasta mig hem. Brukar vara precis när det passar som sämst 😉 Har fredagsblommor och godis att inhandla ju!

KRAM på er och ha den bästa av fredagar nu!!

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00