ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Raclette för 2

/

Hej hej

Sorry för en oinspirerande och frånvarande bloggerskan just nu men sitter mest med pappershögar dygnets alla vakna timmar. Hoppas på att vara klar till i morgon bitti, eller måste vara klar så det är jag. I kväll blir det en paus iallafall, det är ju lillördag och jag gräsänka som vanligt så jag ska unna mig nåt riktigt gott och se en film Fick tips på instagram och ni var såå många som tipsade om Suedi (Viaplay) och även flera som tipsade om The Guilty (Netflix) fast den sistnämnda var det lika många som inte alls gillade så jag vet inte? Men det blir nog någon av dem. Och färsk krabba med en god röra och en kokt kronärtskocka med smör och flingsalt. Mmmmums. Kanske kastanjer också. Så mkt gott i säsong nu! Och sen har jag köpt min favoritdessert just nu, hade cravings på den när jag vaknade i morse 🙂 (Fotar i kväll men ni kan kika på mina stories annars på instagram nu).

Något jag gör titt som tätt när jag är själv är raclette. En liten racletteafton för mig själv. Myset!! Köpte ju det sötaste lilla raclettejärn för 2 som sålde slut snabbt men vet ni nu var det påfyllt såg jag och dessutom 50 % rabatt så det kostar bara 164 kronor HÄR  nu!! Perfekt gåbortpresent eller julklapp också. OBS finns bara 7 st i lager verkar det som så först till kvarn!

Ska återgå till kvitton och pappershögar nu, ville bara kika in och säga hej!

KRAM

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00