ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tjuvstart med julig aw

/

Hej hej

Hoppas ni haft en fin helg! Det har jag! I fredags kilade vi över till grannarna mitt över på aw. Stina hade gjort lite juliga tilltugg dagen till ära (jag är sååå julsugen) och serverade en drink på clementin/socker/rosmarin med bubbel och en skvätt gin. Supergod och lagom julig!

Så kul och enkel grej att servera krustader med köttbullar och rödbetssallad så här, det ska jag sno rakt av till första bästa glöggmys.

Efter aw:n kilade vi hem lagom till Foodora kom med middagen 🙂 Orkade inte laga nånting så vi beställde hem Max och tänkte se en film hela familjen. Började med Deadpool men hjälp den var inte barnvänlig huvuden klövs och blodet sprutade haha. Kunde inte enas om nån annan heller. Note to self: bestäm film i god tid innan! Slökikade lite på Idol istället men alla tröttnade en efter en så det slutade med att jag sov innan omröstningen var klar. Vaknade ovanligt pigg i lördagsmorse 🙂

Trött som ett ösregn i vanlig måndagsordning i dag (har tre olika larm på mobilen på morgonen och de ringer väl med ca 3 min mellanrum – snoozade i en halvtimma och somnade om mellan varje innan jag tillslut for upp i stress. Men en lördagmorgon då vaknar jag minsann innan väckarklockan klarvaken – vad är problemet???) men nu skiner solen faktiskt och humöret börjar bli därefter.

Hittade ett borttappat minneskort med en massa god mat på så nu har jag att göra, det blir en bloggvecka med en massa gott här!

KRAM på er

10

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00