ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Espresso martini

/

Hej hej

Får det lov att vara en espresso martini? En klassisk och populär drink som oftast finns att beställa överallt. Gillar man kaffe så gillar man nog denna 🙂 Enkel att göra koffeinfri också. (Jag använder Nespressos kapslar).

(Glas HÄR)

Espresso Martini
1 drink

3 cl kall espresso
3 cl vodka
3 cl kaffelikör (kahlua)
is

Häll alla ingredienserna i en shaker och skaka riktigt kall. Sila och häll upp i martiniglas och garnera med kaffebönor. Servera genast.

Gott istället för efterrätt efter en mastig middag! Något för helgen kanske? När vi var i Torrevieja i somras beställde Stina en så cool Espresso martini – den serverades med en rykande cigarr på?! Eller en glödande träbit var det kanske. Kul grej iallafall, luktade som en hel majbrasa haha. (Kanske inget att testa hemma).

Tips på gosig tröja HÄR. Älskar ärmarna, både mönstret och modellen med de långa muddarna och puffiga ärmarna. Tunn men varm!

Här i Örebro skiner solen från blå himmel i dag, helt underbart höstväder! Tänk vad glad man blir av lite sol, även om man är inomhus. Bästa humörhöjaren!

Så sugen på kastanjer efter att ha sett klart serien Kastanjemannen de senaste två kvällarna (såå bra, se den!) och har en påse i kylen så det får det nog bli i kväll. Med vispat brynt smör och salt, mmm. Men först blir det helstekt plommonspäckad karré till middag, den står i ugnen nu och doftar ljuvligt!

KRAM

4

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00