ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

FROST och julkalendrar

/
IMG_8316

Godmoooorgon soliga onsdag! 

Vilket väder vi vaknat till. Minusgrader och FROST ute och strålande sol, så vackert nu. Sett bil efter bil åka förbi med framskrapad sikt genom rutorna. Vågar knappt messa Micke och fråga om han frös i morse 😉 (han börjar innan vi vaknar och cyklar).

IMG_8341
IMG_8317

Tips, så skön och fin oversize skjortjacka i filt – det ultimata höstplagget. Denna fina finns på H&M HÄR (i massa olika färger, just denna är rea på online såg jag – typiskt för jag köpte den just i butik till fullt pris ;))

IMG_8334

Tröjan under har jag visat flera gånger tror jag, ett så himla användbart plagg! Finns HÄR, också på rea nu.

IMG_8352

Får alltid en massa frågor om detta skåp och matchande tv-bänkar (som egentligen är låga vitrinskåp), finns HÄR.

Men vad är det för litet gulligt hus? Jo en vinkalender!! Förra året hade jag en proseccokalender, i år fick det bli blandade små mini-viner 🙂

IMG_8329


Och Olivia köpte sig en kalender som hon suktat efter. Såå söt! Och lyxigt innehåll. Finns i tre olika prisklasser och varianter HÄR!

Lyckades med nöd och näppe hitta en kolakalender som ännu inte släppts men redan var slut på hemsidan trots att det bara var förbokningar. Folk är mer julgalna än jag där ute och verkligen ute i tid hehe. Men just eftertraktade julkalendrar brukar ju ta slut tidigt så passa på att beställa någon om ni är sugna.

Vad ger man för kalender till en 10 årig kille? För stor för lego och andra leksaker, vill inte ha skönhetsprodukter. Några tips?

KRAM på er och ha en fin start på dagen!

29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00