ANNONS

Höstens tjusigaste

/

Reklam för Modelin

IMG_8618

Hej hej

Heeeelg runt hörnet och jag springer runt och packar min lilla weekendbag för en helg i storstan. Weeee så pepp!! Ska bli så himla himla kul. Bara att sitta och titta på folk liksom 🙂 Men det ska dessutom bli fint väder, vi ska träffa min bestie Linda med fam på lunch, vi ska ut och äta på restauranger och bo på hotell och få frukost serverad – aaaah. Lite välbehövligt ledigt från dator och mobil så mkt jag kan också, har fått sån trälig musarm/tennisarmbåge som smugit sig på efter att ha suttit på tok för mkt med dator/mobil i dåliga ergonomiska ställningar så nu ska armen få vila! (Har förinställt inlägg så bloggen kör på som vanligt dont worry)

IMG_8553

Ny klänning i garderoben. Så fin både till vardag och fest! Klackar till och kvällen är klar, eller ett par strumpyxor och grova boots och en mysig höstkappa till att strosa runt i på stan.

IMG_8572
IMG_8579

Klassiska R.M. Williams är aldrig fel.

IMG_8587

Och höstens tjusigaste sköna tunna dunkappa i kamel (eller vad kallar man färgen?? kanel?) från tidlösa Busnel. En keeper for ever after.

IMG_8610

Klänning HÄR, dunkappa HÄR, skor HÄR. Tips: anmäler ni er till nyhetsbrevet hos Modelin får ni 15 % rabatt, ange koden NYHETSBREV15 i kassan! Gäller allt (till ord. pris) utom Adoore.

IMG_8616

KRAM på er!!

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00