ANNONS

En söndag i Stockholm

/
IMG_9262

Hej hej

Så vaknade vi upp till en lika strålande söndag. Vilket väder helgen bjöd på! Höst när det är som vackrast. Vi hade bokat biljetter till Halloween på Grönan så vi checkade ut från hotellet och åkte över till Djurgården och knatade runt på Gröna lund.

IMG_9277
IMG_9267
IMG_9270
IMG_9271
IMG_9274

Mysigt pyntat och läskiga halloweentyper som smög runt och skrämde livet ur en. Till (O-)Lustiga huset (de flesta attraktionerna hade nya namn) var det lång kö och en hysterisk clown som gick runt och skrämde upp folk och vrålade så det susade i öronen. Högst obehaglig. Väl inne i huset (efter att Sebbe mer eller mindre tagit de där trappstegen som rör sig i spagat, själv tog jag de vanliga trappstegen) var det fullt av gömda clowner och annat som rasslade omkring i mörkret och vi nästan s p r a n g genom medan Sebbe ylade att han aldrig mer ska åka hit i oktober haha. Åkte Blå tåget som var lite lagom läskigt och höll oss till kvasten och Vilda musen sen. Spökhusen var det inte tal om att gå in i 😉

IMG_9285
IMG_9288
IMG_9317

Mysig dag och ett trött gäng satte sig i bilen utan protester och for hem till Örebro framåt eftermiddagen. En grym helg på alla sätt och vis <3

KRAM

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00