ANNONS

Så så TORR!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_9371

Hej hej

Fler som plötsligt är torra som f n ö s k e ??? Vet inte om det är årstiden i sig, luften, det plötsliga väderomslaget och kylan men sen ett tag är min hy så torr så det knastrar om den! Och inget biter? Känns liksom som alla krämer lägger sig ovanpå och inget gör den mjuk (Micke är lika torr). Tröttnade på att känna mig stram och torr och gick igenom hela badrumsskåpet och provade den ena kombinationen efter den andra och äntligen äntligen är huden mjuk och följsam igen! Och kombon jag kör nu är denna:

IMG_9339

Deon har kanske inget med den mjuka hyn att göra hehe, men det är min (och hela familjens) aaaabsoluta favorit och nu på kampanj HÄR så jag tipsar om den också.

IMG_9352

Men tillbaka till ansiktet. Efter rengöring sveper jag runt en sån HÄR pad från Exuviance och den är verkligen ljuvlig!!

IMG_9351

Sen en av DESSA magiska kapslar med serum, denna riktigt känner man hur den sugs in som en magnet i den torra huden!

IMG_9349
IMG_9350
IMG_9348

Sen har jag en fantastisk lyxig dagkräm HÄR som jag köpte i somras men kändes lite för fet då, nu däremot är den fullkomligt underbar!! Blir man inte mjuk och återfuktad av denna så vet jag inte vad. (Finfina recensioner också).

IMG_9347
IMG_9346

Och från samma märke (Estee Lauder) har jag sedan DENNA CC-creme som anpassar sig efter hy och färg, återfuktar och ger härlig lyster. Kampanjpris på dessa och dessutom får man med en gåva, missa inte det.

IMG_9354

Och tillsist lite god doft för denna är min favoritparfym!! Och nu på kampanj också. Julklappstips kanske? Man kan aldrig vara ute i för god tid 🙂 Finns HÄR!

IMG_9357

Nu ska jag strax ge mig i väg på diverse ärenden och jobb, en fullspäckad dag med avstickare för utvecklingssamtal för Sebbe och avslutas med covid-vaccin för Olivia. Hemma igen strax efter 20.00 hoppas jag och då blir det gräsänkekväll och lillördag!

KRAM

27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00