ANNONS

Hemgjorda McToast

/
IMG_2045

Hej hej

TACK för alla gulliga rader och omtänksamma ord, världens raraste läsare har jag <3

Här kommer ett tips till er. Detta är ett poppis mellis här hemma. Smakar som McDonalds frukost-toasts ni vet? Jag brukar göra dem på den ljusare varianten av inplastad ost (Emmentaler) men det är så svårt att hitta nuförtiden? Brukar passa på att köpa på Lidl när jag är där men nu hade jag bara vanlig hamburgerost hemma, det funkar också men smakar inte riktigt prick lika McD.

IMG_2023

Man behöver hamburgerbröd (bäst tycker jag Pågens ” Gourmet Hamburgerbröd med briochesmak” blir till dessa), toast- eller hamburgerost (sån inplastad) och rökt skinka.

IMG_2024

Dela bröden och lägg ost + skinka + ost ovanpå ovansidan. Lägg sedan undersidan mot dessa ovanpå. Snittytorna ska alltså vara utåt. Stek dem sedan i stekpanna och pressa dem något samtidigt så de blir platta (om ni inte har en sån där platt smörgåsgrill). Stek på båda sidor till de fått lite färg och osten smält.

IMG_2027
IMG_2040
IMG_2043
IMG_2045
IMG_2047

Såå himla gott! Både barnen och jag är tokiga i dessa. Snabbt och enkelt också.

Ingen ork till avancerad matlagning i dag så det blir en torsdagsklassiker, ost & chark-plock! Och tidigt i säng för att vara fredagspigg i morgon.

KRAM på er!

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00