ANNONS

KNIVES OUT

/
DSC_8057

Godmorgon i stugorna! 

Strålande sol och 2 grader varmt här i Örebro just nu och jag har redan varit vaken i flera timmar. Jag som brukar undra varför barnen (när de var små) vaknade tiiiidigt så fort det var helg men var omöjliga att vecka om veckodagarna. Är ju likadan själv nu?!! Helt död när klockan ringer på vardagarna och får snooza en halvtimma innan jag ens orkar stappla upp och somnar om mellan varje ringning. Sen blir det lördag och jag vaknar samma tid utan klocka men kan omöjligt somna om. Gaaah. Inte undra på jag är tröttast på kvällarna och somnar mitt i filmen, Micke och barnen sover ju sisådär 4 h längre än mig.

Meeen man får ju mycket gjort på morgonen. Tyst och lugnt och riktigt pigg så jag klagar inte egentligen. Nyhetsmorgon, kaffe och jobba undan för dagen. Älskar mornar! Och sen är det nåt mysigt med att vara själv fast man inte är själv i huset om ni förstår hur jag menar. Själv är jag ju hela dagarna annars men tanken på att resten är hemma fast ide inte märks är ju rätt mysig 🙂

DSC_8053

I går blev det lite Spanien-planering med grannarna. De följer med till Torrevieja över lovet så det blir fullt hus med 8 pers! Längtar såå!! Och när de gått hem körde vi tv-middag (Mickes jobbfest blev inställd så han var hemma) och såg filmen Knives Out. Riktigt bra och klurig!! Tyckte alla utom Sebbe som hellre ville smita upp på rummet och spela online med kompisar.

DSC_8061
DSC_8060
DSC_8059

Dammsugaretårta från Ica maxi (Sebbe och jag älskar dammsugare! de andra vägrade smaka) och Icas fondanter. Mastig tårta men god! Fondanterna är grymma men i alla fall i vår ugn får man köra dem några minuter kortare än angivet annars blir de överbakade. Och överbakade fondanter är inte kul, hellre för rinniga än tvärt om.

DSC_8062
DSC_8063

Ska nog ta och väcka de andra sjusovarna i vettig tid i dag för vi har hur mycket som helst på to-do-listan i dag. I kväll är vi dock bortbjudna på middag så inget middagsfix, bara kläd och hår och ansiktsfix.

Hoppas ni får en fin lördag! Kikar in strax igen med ett middagstips.

KRAM

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00