ANNONS

Sunday funday

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

IMG_8485

Hej hej

Vad pysslar ni med denna söndag? Här hemma ser det ut som hela havet stormar, packning pågår samtidigt som vi gör om lite i allrummet och plockar in dynor och utemöbler så det är smått kaos och grejer högt och lågt. Målet är att packa färdigt och få upp allt som ska upp på vinden och städa undan allt kaos innan dagen är slut. Vi får väl se hur det går 🙂

IMG_8466
IMG_8543

Provar nya gardiner. DESSA, finns i många färger och är så himla mjuka och sköna med fint fall, tips! Just dessa ska dock upp i ett annat rum sen, väntar på en annan färg till sovrummet.

Dagens mjukisklänning är DENNA, älskar mjukisklänningar (199 kr på rean nu, tips!). Och ja en julstjärna har visst kommit på plats 🙂 Men jag bara testar vart jag ska ha den, tänkte nog ha den som dekoration utan belysning i i vårt ”nya” allrum sen, matchar nya soffan. Finns HÄR.

IMG_8542
IMG_8506
IMG_8463

Förra året köpte vi så fina höga svarta adventskjustakar på fot och i år slog jag till på två låga varianter att matcha med i fönstren. SÅ så så snygga!! Finns HÄR. Efter höstlovet ska de upp 🙂 Längtar sååå efter julen och julmyset i år!

IMG_8524

I dag äter vi lyxlunch. Barnen åt nyss snabbmakaroner med brynt smör och jag tänkte koka mig ett paket nudlar. Slå det om ni kan 😉 Lite trötta hela gänget, var på middag hos grannarna i går och träffade ett par nya grannar. Så kul och gott och alldeles för trevligt så klockan blev alldeles för mycket.

Häpp, tillbaka till packandet, risk att jag lägger mig ner och somnar annars.

KRAM på er!! <3

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00